bedrova kost,bolest z nicoho nic,najme v noci

Príspevok v téme: bedrova kost,bolest z nicoho nic,najme v noci
alenka12794

ahoojte

uz vyse mesiac evidujem bolesti bedrovej kosti, nemozem v noci spat na bruchu ani na lavom boku kde sa kost nachadza. V noci sa casto budim na tu bolest. ALE nie je to take intenzivne...den ma boli den nie..
pouzivala som flector masticku ked som bola u doktorky predpisala mi to... kedze aktivne sportujem resp cvicim v posilke , ze som to nejak zatazila a ze mi ta mast pomoze urcite. No nepomaha. A tiez to neprehanam, a neregistrovala som na sebe kedy by som to v posilke nejak pretazila. Preto nemam sajnu od coho je ta bolest. Planujem to riesit samozrejme. Len sa chcem opytat ci nemae s tym niekto skusenosti ze co to moze byt?
napr cez den to necitim ani pri cviceni ... vobec. Ak na to nejak tlacim napr ak umyvam riad a kost sa mi opiera o linku,tlaci ma to k bolesti. Skratka ak sa toho dotknem jemnym tlakom, boli to. Mam tam jedno citlive miesto ,ze ma od bolesti tak strhne.
Netusit,co to moze byt?
Prechladene to nebude vraj, lebo sa dost teplo aj obliekam...no netusim :(
dakujem!!

energit

problem moze byt matrac, ono sa to opotrebuje, vylezi sa diera na jednom mieste,... a treba ho vymenit najlepsie za ortopedicky, resp. taky ktory sa prisposobuje telu..

Luciah

Tento problém som mala tiež, ale s panvovou kosťou (pocas toho, ako som 3 roky chodila na jogu). Intenzívne bolesti trvali asi rok, nočné budenie na bolesť, tak som začala cvičiť aj skupinové cvičenie na chrbát, trochu to pomohlo, ale nie úplne. No a napokon som teraz 3 mesiace necvicila a bolesti sú preč! Sama som z toho zmatena, chcem sa vrátiť k cvičeniu, ale už mám aj obavy, či to nie je z toho..