Ako to len zistim?

Príspevok v téme: Ako to len zistim?
vecineznala

Ako zistim ze to muz so mnou mysli naozaj vazne bez toho aby som sa ho to musela pytat pretoze alo vieme muzi vedia ako zeny dokknale klamat.
Ako sa da zo spravania zistit ze niesom prr neho len docasna "hracka" na pobavenie a sex?
Ako sa sprava muz ktory to mysli vazne?
Co robi pre zenu?
Diky moc

Zennaa

Tak mu ten sex nedavaj hned. Ja mam priatela 5 mesiacov a este sme spolu nespali. Davam tomu tak 4 mesiace a az vtedy.. priatel je s tym v pohode, dokonca je rad ze nenasiel taku ktora mu da hned.

cista laska

Je správne, že chlapec/muž, ktorý chce od dievčaťa/ženy, aby s ním spala (čím ju vlastne žiada, aby sa mu úplne odovzdala), nie je sám ochotný úplne sa odovzdať jej? Chce od nej všetko, ale sám nedá všetko. Ak sa mu ona podvolí, on jej pri sexe klame telom. Pretože pri milovaní si dvaja hovoria telom toto: som úplne celá/celý tvoja/tvoj, navždy, nič nás nerozdelí. On si to však v srdci nemyslí. On si hovorí: som tvoj len teraz a dokiaľ ma to bude baviť. Nič ma k tebe neviaže, kľudne sa môžeme po čase rozísť a budeme ako dvaja cudzí ľudia. Ale teraz spolu spíme. A tak to, čo muž sexom vyznáva žene je v rozpore s tým, čo cíti v srdci. Skutočne nemiluje. Necháva si zadné dvierka, chce mať možnosť vziať si všetko a potom vycúvať.

Skutočná láska zasahuje celú bytosť. Skutočná láska je verná a neklame. Ak viem, čo znamená milovať sa s niekým a chcem byť vo svojej láske k milovanej osobe pravdivý, nemôžem sa milovať bez svadby. Lebo milovať sa s niekým znamená mať s ním de facto svadbu. Milovať sa s niekým znamená spojiť sa s ním, zjednotiť sa s ním, byť už navždy jeho. A toto je skutočná svadba. Preto sexuálne spolužitie s milovanou osobou má začať práve od momentu svadby - teraz myslím sviatostné manželstvo. Takto to chcel Boh, keď v knihe Genezis povedal: a preto muž opustí svojho otca i svoju matku a prilipne k svojej manželke a budú jedným telom. Zároveň Ježiš povedal: a čo Boh spojil, človek nech nerozlučuje. Boh teda vyžaduje vernosť osobe, s ktorou zdieľaš lôžko ako manžel/manželka.

Svadba teda nie je len o papieri. Znamená to, že to čo cítim a konám, je naozaj pravda a nemám problém to potvrdiť verejne pred Bohom i pred ľuďmi. Ak milujem, nemám problém to od šťastia vykričať do sveta. Ak teda mladí cítia, že našli toho pravého a ich láska dozrela a sú pripravení spojiť s ním svoj celý život a chcú mu patriť úplne - nielen mysľou, srdcom, ale aj telom, vtedy vystroja svadbu, ktorá je začiatkom ich spoločného života, a teda aj spoločného sexuálneho života. Vtedy sú si k sebe navzájom čestní a pravdiví.

TakVies

Muz ktory ma o teba zaujema musli to vazne ma oci len pre teba a ziadnu inu.
Vyhladava ta,kontaktuje, diva sa casto na teba, vtipkuje v tbojej peitomnoati, pomaha ti, casto ti vola, chce vedoet ako sa mas, kde si, kam ides kedy ta znova uvidi, zavola ta niekam sadnut na akciu a robi vsetko len aby si bola stastna.

azPosvadbe

tam nejde o sex bez lasky, ale o priority....dnes dokaze byt clovek zasnubeny aj cele roky a pritom si svoju polovicku ani vziat nemieni, ale chce ju mat "istu", pricom uz davno mohli byt "svoji", ked by to OBAJA spolu mysleli vazne a lubili sa rovnako

pre lubiacich sa nie je zavazok v podobe manzelstva obetou, ale bonusovym potvrdenim lasky, ak tam nejaka ovsemze je

okrem toho ide aj o dieta (nevravim, ze vedlajsi produkt, ale pripadna ceresnicka na torte) a dieta by nemalo byt "nehodou" alebo cimsi natlakovym, preto by bol sex aj v manzelstve po vsetkych strankach co najlepsou volbou pre ludi, co to spolu myslila vazne a aj s pripadnym dietatom.....jak sa hovori, zasad strom, postav dom a dieta ma byt to po posledne, tym padom i sex z ktoreho vzide (nie, antikonecpciu si strcte do zadnice alebo si muzi nechajte podviazat vajcia, ked nemienite priviest na svet dieta pred svadbou ci nutit sa kvoli dietatu do nej)

Ernesto

malinobrdo: sry, ale reagujem adekvatne. nie nadarmo sa hovori, co vyzarujes, to pritahujes. ona sa tu otvorene snazi znicit vztah autorke temy, ktora sa prisla poradit. potom necudo, ze protireakcie od dusevne zdravych ludi su ake su. ked siris zlo, tak musis pocitat s tym, ze sa ti to vrati ... taky clovek ako autorka temy je omnoho viac nachylnejsi na to, aby uveril bludom ake prezentuje panna postihnuta. panna postihnuta sa nesnazi iba o znicenie vztahu, ale da sa povedat ze i celeho zivota autorke temy, lebo nikdy si normalneho chlapa nenajde. a nemyl si to s vierou, to je uplne nieco ine ako poziadavka na podpisanie papiera, aby sa dvaja mohli milovat /kks to este i znie choro len ked to pisem, neviem si predstavit ako toto moze naozaj niekto i nahlas vyslovit/.

malinobrdo

Ernesto trochu citlivejsie!
Kazdy ma pravo na svoju vieru a nemusis ju urazat pannou postihnutou. Su aj muzi ktori na pannestve trvaju aj ked dnes ich je malo. Preco sa niekedy museli dievky skoro vydavat? No lebo otehotneli zakratko ked chodili so svojim milym. Z dnesnych 40-30 rocnych zien sa.musela kazda tretia vydavat pre neplanovanu tehotnost.

Ernesto

nepocuvaj hlavne bludy tu vymletych katolibaniek jak uzivatelka „cista laska“, ktore ta nahovaraju na to, aby si odopierala svojemu frajerovi lasku. ona zije mentalne este v stredoveku, kedy v 20 uz davno mali vsetci deti, ale nepostrehla, ze dnes je uplne bezne spolu chodit aj niekolko rokov kym dojde k svadbe.

suhlasim, ze je dobre si dat zaciatok bez sexu, ale urcite nie az do svadby ako to tu prezentuje panna postihnuta. vela vztahov na tom padlo, ze dievca podmienovalo sex nie laskou, ale papierom. papier je iba formalita, laska je najdolezitejsia. podla katolibancov ako panna postihnuta je sex v manzelstve bez lasky ok, ale sex pred svadbou z lasky uz nie. su to proste postihnuti ludia.

uvazuj

cistalaska
Az to do svadobnej noci cakat je blbost co ak vtedy zistia ze sexualne spolu neladia alebo ona trpi vaginizmom on ho ma maly a ma problem s erekciou tak co anuluju manzelstvo ci co?
Staci pockat pol roka lebo aj rok je vela vsak ked tuzia po sebe ved to je utrpenie tak dlho a ako to maju riesit ak spolu chodia dva tri roky?