Nemam pracu ani zaluby

Príspevok v téme: Nemam pracu ani zaluby
Janka333

Som zo seba nestastna neviem si najst pracu a nemam ani ziadnu zalubu.Pridem si uplne na nic.Mam rodinu a deti vacsie takze nepotrebuju uz extra starostlivost.Ja tym padom mi ubudaju povinnosti ale ja nemam co robit.Skolu mam taku co ma nebavi lebo rodicia vyberali a takmer ziadnu prax v odbore.Ako sa pohnut dalej ? Ako najst co by ma bavilo a aj novu pracu? Dakujen

Zuzka8

Ahoj Janka,

a čo tak, prácu si môžeš hľadať

1) internet
2) inzeráty v novinách
3) podať si inzerát
alebo
4) ísť osobne

Tu máš rôzne prostriedky ako si hľadať prácu. Môžeš ich striedať.

Záľuby už si mala vypísané, no Tebe by som odporučila také, ktoré Ti prevetrajú hlavu, napr. prechádzka vonku, alebo krátky beh. Alebo plávanie. ... Keď si teraz hľadáš prácu, a si doma, bolo by dobré, keby si zmenila prostredie pri koníčku. Nie každému to vyhovuje mať pracovné a aj domáce prostredie doma. V podstate, to nikomu nevyhovuje. .. A tiež kamarátky, sú fajn.

Tomas12345

Nemas ziadne zaluby ? To si nevies najst vobec ziadny koníček ktory by ta bavil ? Napríklad jedlo, citanie kníh, sport, PC, TV, hudba, relax, masáž, cestovanie atd. Proste tých možností je vela, sama si musis najst nieco.

A co sa práce týka, tažko poradiť, kedže neviem akú mas vystudovanu skolu a v com si myslis ze si dobra, kolko jazykov vies atd.

Pag

Ono neide len o to, že kto je veľký, väčší, najväčší, ale ide aj o to, že kto je najväčšejší (štvrtý stupeň, nepr. stupňovanie, gradácia).

Pag

Vidíš, každý hovorí, že mánia je zlá, ale prečo? Chytí ťa mánia a ideš a musíš to dať! Či chceš alebo nie, ideš do zrútenia. Pripúšťam, že komorbidita, morbidita a depresivita sú takisto občas prípustné, ale povieš si, čo ma potom? Z bulváru nevyžijem. Ono, keď je to pri Bytči, tak to ešte nie je zlé, horšie by bolo, keby to bolo v Sydney, dajme tomu.

sultankaEsma

panebože dalsia sebalutosť, ktorá píše o tom ze deti už ma odrastene a ide sa lutovat ze jej skolu vybrali rodičia, haló!!!! ved si sa mala odstahovat, nemala si sa zakvačiť na krk chlapovi a dat sa nabuchať,
mala si sa osamostatnit, a robit co ta baví...
a nič ti nebrani aby si isla robit nieco co ta bavi aj teraz...!
mozes si urobit nejaky rekvalifikacny kurz cez urad prace, a nebit doma muzovi na krku, ako uboziacka...