Je to pár týždňov čo som sa uchýlil k najzúfalejšiemu činu - napísať na fórum. Z priateľov mi nikto nevedel pomôcť a odbornú pomoc som odkladal a tak som vytvoril nemenovanú tému. Hneď ma však zaskočili odpovede. Namiesto toho aby pomáhali alebo sa o to snažili, sú plné nadávok a výsmechu. Po štvrtej či piatej odpovedi som prestal čítať a z fóra som odišiel. No stále som smutný z toho, že ľudia si vo väčšine prípadov z fóra odnesú iba urážky a poníženie namiesto očakávanej pomoci. Áno, uznávam, niektorí ľudia sem píšu zbytočnosti. Ale nerozumiem, prečo ostatní potrebujú dať najavo svoju silu alebo ako to mám nazvať a napísať im odpovede vo forme, akoby profesor nadával žiakovi alebo rodič synovi. Smutné je, že v normálnom živote sa s takýmto jednaním nestretnete. No keď príde situácia, kedy je všetko anonymné, vtedy majú ľudia veľké ústa a plno nadávok. Viem, že týmto nič nevyriešim, ani si nebudem čítať odpovede plné ďalších urážok. Len som chcel požiadať ženy (mimochodom ma zaskočilo aké k sebe dokážu byť kruté) a mužov ktorí práve vyšli z telocvične v Prešove alebo čo, aby sa zamysleli, či im 12 ročné nevyspelé dieťa ktoré sem píše stojí za urážku. Či im nieje trápne keď ponižujú ľudí anonymne. A najmä, či im nieje ľúto keď ich vinou ľudia odchádzajú z fóra s posranou náladou na celý deň, možno týždeň. Ak mi niekto neverí, stačí si pozrieť rozdiel medzi jednaním na americkom fóre a na tom slovenskom. Tu chýba ľudskosť. Chýba tu základné pochopenie a empatia.
Tak prestaňte poučovať a mudrovať a trochu sa nad sebou zamyslite ;)
Toto fórum
V tomto s tebou uplne suhlasim, toto forum je nejaky vykvet zakomlexovancov. Nesudim podla nich ale celu spolocnost, len neviem preco normalni sem radit moc nechodia. A mozno chodili a zakomplexovanci ich vystvali. Niekto tu napise problem a odpovede citas: urcite si urobila alebo neurobila to pritom dotycna o niecom takom vobec nepise, vymyslaju si kraviny len aby ju mohli ponizit. Neviem naco sem ja vlastne este chodim, asi to tiez vzdam. Ja byt admin tohto fora tak tu luzu zablokujem nech sa cele forum zas znormalizuje.
Slováci sú šibnutí a najmä ženy (česť výnimkám).
Tie na seba útočia, závidia jedna druhej, ohovárajú, sú falošné, zákerné... Proste je mi z nich na grc.
Som žena a vôbec neľutujem, že takto o ženách hovorím. Prečo ? Zažila som si dosť zákernosti a falošnosti z ich strany a spôsobilo mi to dosť zlé psychické problémy.
Nanešťastie tu ešte stále žijem, no len čo budem pripravená, odsťahujem sa.
Táto Slovenská mentalita je na grc.
Je to tak.Ľudia ukrytí za anonymitu si dovolia napísať hocičo.Ale nie všetci patria do toho vreca a mnohí z fóra sa snažia skutočne poradiť.