Toto fórum

Príspevok v téme: Toto fórum
uprimny_chalan

Je to pár týždňov čo som sa uchýlil k najzúfalejšiemu činu - napísať na fórum. Z priateľov mi nikto nevedel pomôcť a odbornú pomoc som odkladal a tak som vytvoril nemenovanú tému. Hneď ma však zaskočili odpovede. Namiesto toho aby pomáhali alebo sa o to snažili, sú plné nadávok a výsmechu. Po štvrtej či piatej odpovedi som prestal čítať a z fóra som odišiel. No stále som smutný z toho, že ľudia si vo väčšine prípadov z fóra odnesú iba urážky a poníženie namiesto očakávanej pomoci. Áno, uznávam, niektorí ľudia sem píšu zbytočnosti. Ale nerozumiem, prečo ostatní potrebujú dať najavo svoju silu alebo ako to mám nazvať a napísať im odpovede vo forme, akoby profesor nadával žiakovi alebo rodič synovi. Smutné je, že v normálnom živote sa s takýmto jednaním nestretnete. No keď príde situácia, kedy je všetko anonymné, vtedy majú ľudia veľké ústa a plno nadávok. Viem, že týmto nič nevyriešim, ani si nebudem čítať odpovede plné ďalších urážok. Len som chcel požiadať ženy (mimochodom ma zaskočilo aké k sebe dokážu byť kruté) a mužov ktorí práve vyšli z telocvične v Prešove alebo čo, aby sa zamysleli, či im 12 ročné nevyspelé dieťa ktoré sem píše stojí za urážku. Či im nieje trápne keď ponižujú ľudí anonymne. A najmä, či im nieje ľúto keď ich vinou ľudia odchádzajú z fóra s posranou náladou na celý deň, možno týždeň. Ak mi niekto neverí, stačí si pozrieť rozdiel medzi jednaním na americkom fóre a na tom slovenskom. Tu chýba ľudskosť. Chýba tu základné pochopenie a empatia.
Tak prestaňte poučovať a mudrovať a trochu sa nad sebou zamyslite ;)

GOING

Zlo nájdete všade. Preto si myslím, že je zbytočné sa tým zaoberať.
ADF sú doslova rajom pre psychopatov a nie len na tomto Fóre.

verimti

Presne ako pises autor temy a jlavne ze kazdy druhy slovak o sebe vyhlasuje ze je veriaci v Boha a chodi do kostola a v beznom zivote sa sprava ako farizej a pokrytec ..

SomRobot

Aj v normalnom zivote to takto je. Alebo este horsie, lebo v normalnom zivote az take otvorene nadavanie a stvanie nie je pritomne (az tak...) mozno v trochu zastretej skrytej podobe. Zarazila ma jedna veta na konci prispevku "Toto forum": Tak prestaňte poučovať a mudrovať a trochu sa nad sebou zamyslite ;) ako kto sa ma zamysliet..? ?

hokkaido kari

nedate link na zahranicne forum?
mas pravdu, tiez ma nebavi citat urazky a blbosti, su to nejaki jednoduchi ludia bez empatie

Kontr0lor

Bohužiaľ si na takýchto fórach kopec psychický rozbitých ľudí uľavuje. Niektorí za to ani nemôžu. No chcelo by to väčšiu aktivitu moderátorov. Ale inak aj ja som si všimol že na ANJ fórach je to inde, ale aj tam sa nájdu takí

Sejla

Problem je v moderovani fora! Na zahranicnych forach sa urazlive, rasisticke, ci sexisticke prispevky a temy mazu, o to rychlejsie, ak je to forum o psychickom zdravi. Na zdravie.sk sa taketo nemazu ani v pripade, ze su nahlasene uzivatelmi. Sama som nahlasila niekolko prispevkov a...nic. Smutne, ale takto sa tento web stal rajom pre trollov.
Pre info, trollovanie je casto krat priznak vaznej dusevnej choroby