Je to pár týždňov čo som sa uchýlil k najzúfalejšiemu činu - napísať na fórum. Z priateľov mi nikto nevedel pomôcť a odbornú pomoc som odkladal a tak som vytvoril nemenovanú tému. Hneď ma však zaskočili odpovede. Namiesto toho aby pomáhali alebo sa o to snažili, sú plné nadávok a výsmechu. Po štvrtej či piatej odpovedi som prestal čítať a z fóra som odišiel. No stále som smutný z toho, že ľudia si vo väčšine prípadov z fóra odnesú iba urážky a poníženie namiesto očakávanej pomoci. Áno, uznávam, niektorí ľudia sem píšu zbytočnosti. Ale nerozumiem, prečo ostatní potrebujú dať najavo svoju silu alebo ako to mám nazvať a napísať im odpovede vo forme, akoby profesor nadával žiakovi alebo rodič synovi. Smutné je, že v normálnom živote sa s takýmto jednaním nestretnete. No keď príde situácia, kedy je všetko anonymné, vtedy majú ľudia veľké ústa a plno nadávok. Viem, že týmto nič nevyriešim, ani si nebudem čítať odpovede plné ďalších urážok. Len som chcel požiadať ženy (mimochodom ma zaskočilo aké k sebe dokážu byť kruté) a mužov ktorí práve vyšli z telocvične v Prešove alebo čo, aby sa zamysleli, či im 12 ročné nevyspelé dieťa ktoré sem píše stojí za urážku. Či im nieje trápne keď ponižujú ľudí anonymne. A najmä, či im nieje ľúto keď ich vinou ľudia odchádzajú z fóra s posranou náladou na celý deň, možno týždeň. Ak mi niekto neverí, stačí si pozrieť rozdiel medzi jednaním na americkom fóre a na tom slovenskom. Tu chýba ľudskosť. Chýba tu základné pochopenie a empatia.
Tak prestaňte poučovať a mudrovať a trochu sa nad sebou zamyslite ;)
Toto fórum
Zlo nájdete všade. Preto si myslím, že je zbytočné sa tým zaoberať.
ADF sú doslova rajom pre psychopatov a nie len na tomto Fóre.
Kalikuaa - Ja sa súdim sama a celkom kruto, iných veľmi nesúdim, skôr oni mňa, v kuse.
Nesudte, lebo budete sudeni.
V com ste lepsi? Jeden na druheho ukazujete prstom.
... veriaci su mnohi len naoko
Presne ako pises autor temy a jlavne ze kazdy druhy slovak o sebe vyhlasuje ze je veriaci v Boha a chodi do kostola a v beznom zivote sa sprava ako farizej a pokrytec ..
Aj v normalnom zivote to takto je. Alebo este horsie, lebo v normalnom zivote az take otvorene nadavanie a stvanie nie je pritomne (az tak...) mozno v trochu zastretej skrytej podobe. Zarazila ma jedna veta na konci prispevku "Toto forum": Tak prestaňte poučovať a mudrovať a trochu sa nad sebou zamyslite ;) ako kto sa ma zamysliet..? ?
nedate link na zahranicne forum?
mas pravdu, tiez ma nebavi citat urazky a blbosti, su to nejaki jednoduchi ludia bez empatie
Problem je v moderovani fora! Na zahranicnych forach sa urazlive, rasisticke, ci sexisticke prispevky a temy mazu, o to rychlejsie, ak je to forum o psychickom zdravi. Na zdravie.sk sa taketo nemazu ani v pripade, ze su nahlasene uzivatelmi. Sama som nahlasila niekolko prispevkov a...nic. Smutne, ale takto sa tento web stal rajom pre trollov.
Pre info, trollovanie je casto krat priznak vaznej dusevnej choroby