neviem čo mi je

Príspevok v téme: neviem čo mi je
Phyllanthus

ahojte. Posledne tyzdne som ako bez zivota, casto sa mi toci hlava, silne mi padaju vlasy, nevladzem ani vstat z postele nic ma nebavi. Neviem sa donutit na prechadzku vsetko mi je otravne. Jedine co dokazem momentalne je pozerat film alebo hrat hru na mobile. Nebavi ma rozpravat ani nikoho pocuvat rozpravat..mam 29 rokov, skveleho priatela, dobru pracu, zaluby..dneska ma napadlo ze ci vobec ma zmysel zit..samozrejme by som to neurobila..nic sa mi nechce nic sa mi nepaci robit a hlavne fyzicky sa citim strasne slaba..jem vitaminy dneska som si dala prevetivne aj zelezo ale nezabralo..co by ma nakoplo? cim to moze byt?

Suzana209

To ta otec nebesky pripravuje na ukoncenie zivota, aby si konecne zila v naozajstnom bezstarostnom raji, kde fyzickemu telu nemusis zabezpecovat potravu, odev, ubytovanie a pod. Skutocni veriaci ludia sa nesnazia drzat na tejto Zemi, ale snazia sa dostat na druhy svet, lebo nan naozaj veria!

Tomas12345

Možno ta nic nebaví preto lebo si fyzicky vycerpana a ked je clovek chorý tak ho naozaj nic nebaví, nemá náladu ani silu nič robit. Teplotu nemas ? Zasiel by som s týmto k doktorovi.

Ak sa vylúči choroba, bude sa jednat asi o silnu depresiu, ktora na teba posobi nielen psychicky ale i fyzicky. Pokial bude tato depresia pretrvavat, pricom nebude existovat prícina ktora ty tuto depresiu sposobila, bude na čase zajst k psychiatrovi brať antidepresiva.

Phyllanthus

ďakujem za rady.
energit ..neviem je to len železo. pokial chyba, doplnenim by to malo byt ok nie? zvyčajne u mna to tak funguje čo sa tyka železa. teraz nepomohlo. zrejme je to psychicke...

hokkaido kari

na to musis prist intuitivne sama, co ti asi je, ci to je psychika, vycerpanost, mozno nedostatok pohybu alebo aj spanku

energit

dneska si si dala preventivne aj zelezo a nezabralo...
čakas nejaky zazrak? je to vyzivovy doplnok - iba!
mas asi depku z nedostatku slnka.. sa premoz a chod si zabehat, - pohyb uvolnuje endorfiny stastia..
a treba dodrziavat pitny rezim 2-3 litre vody denne..
ráno , na obed si daj salku zeleneho caju + polcitrona vystav
nakopne ta...

Zuzana209

ahoj, tvoja duša trpí prázdnotou. Volaj z celého srdca k Bohu aby ti pomohol. V žiadnom prípade neprepadaj myšlienke o ukončení života - tvoj život je nesmierne drahý a mnohí ľudia ťa budú ešte potrebovať. Nájdi si čas o samote a úprimne svojimi slovami z celého srdca volaj k Bohu. On ťa volá a čaká na teba.