4 alternatívy, ako chodiť zdravšie do práce

Táto diskusia patrí k článku: 4 alternatívy, ako chodiť zdravšie do práce
4 alternatívy, ako chodiť zdravšie do práce

V dnešnej dobe moderných technológií má človek možnosť dopravovať sa do práce, k lekárovi či inam akoukoľvek formou. Najjednoduchším spôsobom je cestovanie do práce autom, autobusom alebo iným hromadným dopravným prostriedkom. Avšak, pokiaľ chcete do práce chodiť zdravšími spôsobmi, musíte na to ísť inak.

PetkaV12

moje deti chodia na kolobežke do školky a školy, tak prečo by som ja nemohla do prace. Len manžel chodí autom

ivanuska265

teraz je moderne chodit do prace na kolobežke, odražadle . K tomu druhu dopravy do prace a mesta sa schyľuje stale viac a viac ludi

Markova

nás je v kancelarii 7 a z toho 4 chodia na bicykli a jeden na kolobežke. Zbytok byla ,,cez cestu,, . Keby som to mala tiež dalej, tiež by som jazdila na kolobežke, alebo bicykli

Johnina

ja jazdim na kolobežke. Kupila som si skladaciu kolobežku cyklospeciality.sk a ked mi to počasie dovoli, jazdim na nej do práce a z práce. A dokonca som sa pekne zbavila celulitidy, takže som spojila prijemne s užitočnym

Kovalickova

Ku chodeniu do práce na kolobežke možem povedať, že je to úplne super preprava nakoľko mne sa pri tejto ceste vyčistí hlava a takmer vždy aj zlepší nálada. Jazdím na elektrokolobežke od motokolobezky.eu presne Nitro scooter Scout MINI a mám na nej aj sedadlo keď nevládzem :D je to pohodlný, spratný a záživný dopravný prostriedok a lacnejší než bežný bicykel a nezaťažuje kĺby a precvičuje panvu aj kolená a stehenné aj lýtkové svaly