Baby suhlasili by ste?

Príspevok v téme: Baby suhlasili by ste?
a56a

Baby predstavte si taku situaciu, ze ste nezadane a oslovi vas velmi pekny sympaticky muz s dobrym milym vystupovanim po 40-tke s tym, ze by vam daval 1.000,- eur mesacne za to, ze by ste mu parkrat do tyzdna urobili spolocnost (kava, restika, kino, divadlo, prechadzka, wellness), vratane sexu. 1-3x do tyzdna tak na 2-3 hodinky. Ten chlap sa vam paci, je tiez nezadany, ale nechce vztah. Kolke z vas by suhlasili a kolko z vas by bolo zasadne proti?

bzw

Zas za 1000Eur mesacne urcite nestojis. To by musel byt teda riadny zufalec, co by ti ich dal. Bral by som to len ako dost podozrivu ponuku- Aj ked velmi vela zien si zaraba, alebo privyraba ako slapky, ci uz tu doma, alebo v zahranici.

ferkasmejka

Aj mne sa stalo niečo podobné. No daný muž sa má najprv spýtal koľko zarábam, robila som vtedy za 360e. Dal mi ponuku že mi dá 400 :D a že nebudem musieť makať vo fabrike, s tým že mu budem k dispozícii keď bude mať chuť. Keď som sa pýtala na podrobnosti, vysvitlo, že býva s rodičmi a pred jeho rodičmi budeme hrať že tvoríme pár :D no mala som dosť. Ten chlap nedal pokoj aj keď som sa o rok o dva prihlásila pod iným nickom, no poznal má podľa fotiek aj tak otravoval ďalej, bez hanby. Pobavila som sa na ňom dosť. Keby som do toho šla, určite si pýtam viac ako tých 1000e čo ponúka tebe. Ale nie s týmto 400e, ten bol ako nadržaný pubertiak pred prvým sexom :D

AjkaZusi1990

Ahoj, urcite by som nesuhlasila. Ved si zena, rozumná, vyspelá, mas svoju hodnotu !
Rozumiem ze potrebujes asi €, inak by si o tom nepremýšľala...ale da sa zarobit aj inak.. ja dostávam dvojnásobok za to, ze takemuto podobnému panovi sa staram len o deti :). A s kľudom chodim spávať, a nemam sa z co hanbit. Porozmyslaj nad tym. Toto nema buducnost. Znici ta to.

Biela Kobra

Mne sa to párkrát stalo. Nesúhlasila som. Ak je žena, ktorá by súhlasila, neviem ako drahá, nakoniec bude lacná.

klasika

Lollka ale nehnusilo ak by vyzeral pekne sexi a pritahoval by ta suhlasila by si. Nevrav ze nie. Kazda normalna baba by suhlasila len sa pozri na borisa kolara..
A to nieje az tak pritazlivy muz ale vie zeny bavit aj balit a henten keby bol este krajsi by zbalil aj teba.

Lollka

Tak to je cisty obchod, prostitucia. Ja by som do toho nesla a je jedno ci by ponukol 5 eur, 1000 alebo 10000. Mne by sa to hnusilo a aj on by sa mi hnusil.