Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Baby suhlasili by ste?

Príspevok v téme: Baby suhlasili by ste?
a56a

Baby predstavte si taku situaciu, ze ste nezadane a oslovi vas velmi pekny sympaticky muz s dobrym milym vystupovanim po 40-tke s tym, ze by vam daval 1.000,- eur mesacne za to, ze by ste mu parkrat do tyzdna urobili spolocnost (kava, restika, kino, divadlo, prechadzka, wellness), vratane sexu. 1-3x do tyzdna tak na 2-3 hodinky. Ten chlap sa vam paci, je tiez nezadany, ale nechce vztah. Kolke z vas by suhlasili a kolko z vas by bolo zasadne proti?

rebelka29

Ak by bol sympaticky tak preco nie?
Ano a myslim ze vela nezadanych by suhlasilo len tu hraju slusniacky ale najma dnesne baby by suhlasili dnesne 20rocne urcite.

detector

dsuhf urcite neni 22 rocna baba, ale stary skaredy 40-nik a este k tomu dobry paranoik, lebo ja tu ziadnych moralistov nevidim

dsuhf

Nepočúvaj moralistky, chod do toho!! nikto ti nedá tu na SVK poriadny plat ak nemáš známeho alebo veľa talentov a schopností. Môžeš si tak šetriť na byt, auto, čokoľvek. Len štandard je tu mega drahý, najmä v BA a človek sa musí na roky zadlžiť aby to utiahol. A spýtaj sa samej seba, koľko je dnes kamarátstiev s výhodami, ako ide každy s každym na diskoteke a hocikde inde kde dá každemu Jožovi a Ferovi zadarmo. Nikto sa to nedozvie a ty si privyrobíš plus aj užiješ, kedze sa ti páči. Kašli na morálku, moralisti sa majú aj tak v tomto svete najhoršie a aj tak su moralisti LEN z núdze lebo bud nie su ženy, alebo nie su atraktivne ženy a tak sa stáva z núdze cnosť a odsudzovanie, výčitky, vytváranie pocitov viny, pritom by s tvojim vzhladom a možnostami urobili to isté a ani nerozmyslali !Chod do toho, kebyže ho už nechceš tak mi ho dohod prosim, tiež nie som na zahodenie, mam 22.

Hande

málo.. robim pracu ktorá ma baví, nepretrham sa, mam klud a zarobim 1500€ v čistom... takze dakujem, neprosím...

Ovecky

Nesuhlasila, ale nie kvoli ponuke financii, ale kvoli tomu, ze ak by sme si rozumeli a boli si sympaticki, zalubila by som sa a to by ma znicilo, kedze on to berie ako obchod.