Som jediný na svete?

Príspevok v téme: Som jediný na svete?
Zufaly22

Som mlady človek, chodím na univerzitu, pracujem popritom aj športujem ale posledne tyzdne mozno mesiace nemam pocit unavy, mozno je to divné ale chodím spat len preto ze viem ze je vela hodin, aj ked idem do školy potom idem do roboty a dojdem domov vobec nesom unaveny, a taktiez niesom vôbec hladny taktiež jem len preto ze viem ze niečo musim a pride mi to strašné divné, prislo to tak z dna na den by som povedal a neviem ci mam nieco a mozgom, hlava ma neboli vobec ale bojim sa, je to divné, pretoze ked nemam pocit unavy ani sa tak dobre nevyspim a prebúdzam sa ale horsi je asi ten pocit ze nesom hladny, chyba mi to proste byt hladny a mat na nieco chuť takto len jem lebo viem ze ranajky, potom nieco na obed a večer vacsinou uz nic aj by som chcel ale nejde to do mna, viete mi poradiť?

Zufaly22

Ďakujem aj za vtipné odpovede že som super pracovník alebo mimosvetská bytosť ale mne to osobne smiešne nie je ... No neviem koľko to tak vydržím ale moja mama obvodná rieši asi len nádchu a na všetko ostatné len povie, že to prejde

CCvv

Hladat nejaku cesticku ku spanku. Aj +1hodina spanku viacej je uspech. A spanok je aj navyk. Ak je niekto navyknuty nespat potom bude mat so spankom problem. Podobne sedmospac ktory vyhladava stale spanok bude mat problem vstat.

CCvv

A to je zle. Lebo spat je velmi dolezite. Z toho vyplyva - nasadit si lieky nenavykove z ktorych clovek zaspi. A spat v noci. Potom riesit nechutenstvo - tiez dolezite.

Bohatier

Zufaly22 - podla mna si dosiahol zasadny pokrok v nasej evolucii. :P Mozno nas caka buducnost ked prestaneme drvit mineraly medzi zubami inhalovat vzduch a bude nam stacit uz len ta slnecna energia ako raslinkam.:P Vyskusal by som len tak pre istotu nebyt par dni na slnku.:P Tak nejak 12 rokov do zadu som cital knihu "Set rozprava" a ak ma pamat neklame (vies on bol nieco ako multudimenzionalna bytost ktora sa udajne dostala do ludskeho tela) ma dost zarazilo ze siahol hned po alkohole :)) tak ta buducnost s pojedanim energie asi nebude az taka ruzova.:))) Jaj a knihu som nezvladol docitat do konca pre ten pocit z nej. :D Ja prave koncim s obedom a myslim ze aj "Set" by mi zavidel (to obrovske mnoztvo voni a chuti). :))) Urcite sem ale daj vediet do kedy si to vydzal takto tahat (bez ironie) lebo normalne to podla mna neni.

99domima

To mi príde divné ale zase na druhej strane to máš dobre. Ja zase aj keď cez deň nič nerobím, tak som taká unavená že večer nemám vôbec problém zaspať

Zufaly22

Toiste, lenže ja som mal vždy rád spánok ked som bol po celom dni unavený a mohol som sa vyspat kdežto ty spanok nemas rad a taktiez milujem jedlo ako ked mam chut na nieco a ked sa idem s kamosmi najest tak len preto že idu oni ja niesom vobec hladny a dajak to do seba natlacim, proste len to prislo par tyzdnov, mesiacov dozadu a neviem co robit, ci nemzoem mat nejake centrum porušené v mozgu, hypofyzu alebo nieco

Toiste

Mam to iste, ze nenavidim ist spat a v noci sa 2-3x zobudim a pozeram, ze kedy uz konecne bude rano. A aj s jedenim, ze si musim povedat, ze kua uz je vela hodin, mal by si nieco zjest. Ale nejako mi to extremne nevadi, da sa s tym zit, necitim sa unaveny, skor naopak a viem si velmi lahko korigovat svoju vahu ako chcem.