Porucha zraku

Príspevok v téme: Porucha zraku
peterBAAA

ahojte,

vedeli by ste mi poradit ako sa da efektívne liečiť zrak ? aj alternatívne.

Mam 2,5 dioptrie na obidve oči a nepáči sa mi to akym stylom to pokracuje kedze mam 25 a neviem akym tempom toto bude pokracovat v 40tke.

Oplati sa operacia ? dá sa to vylieči aj alternatívne.

do dialky nevidím vobec , na blizko to je pohode ale napr uz na 3-4 metre nevidím do dialky vobec.

Ďakujem za kazdu radu.

going

jedine riešenie je laser... mas vek, predpokladam aj pracu, niečo preplaca poistovna, nieco si zaplatis.. ale su stranky na nete kde sa da kupit v zlave operacia očí, niečo ako zlavomat či čo to je...

Lupa

Strava a zrakové cviky ... skús si vygooglit ... Jesť veľa čerstvého špenátu , grepfruitov , kvaku, fenikel senienka(korenie), vitamín e , kvalitný b complex, lecitín , lutein + zrakové cvičenia ...inak lutein je obsiahnutý aj v pokožke aj v oku , a špenát obsahuje dosť luteinu ... a odporúčal by som rozmixovať tak 700 gramov špenátu s vodou s mizernom a vyliať do vane a okúpať sa v tom a ktorú si odliať na pitie pu naplniť si vaňu teplou nie veľmi horúcou vodou , do 42 stupňov Celzia a okúpať sa v 700 gramoch rozmixovaneho špenátu , pred spracovaním ho treba umyť pod tečúcou vodou studenou ... Takto by sa ti malo podariť cez žalúdok a cez kožu prijať väčšie množstvo luteinu a zaextrinu či jak sa to vola a mal by sa ti zlepšiť zrak....a zlepší sa ti aj stav pokožky...potom keď sa aspoň hodinu vykúpená v tej vode a vyjdeš von hneď začni so zrážkovými cvičeniami na zlepšenie zraku ,,,, nájdeš ich na googli ... a môžeš si dať k tomu lyžicu feniklovych semienok 1 kapsuly lecitín 1200 1 b comlex , najlepšie forme od genetiky a 1 capsulu Vít e 200 a spláchli to šťavou z vytlačeného grepfruitu. Malo by dôjsť k výraznému zrepseniu zraku ale používaj aj zrakové cvičenia pri tom