Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
patkapata

Viete mi niekto poradiť ako schudnúť z dolnej časti tela? Nejaké vitamíny? lieky? alebo skúsiť trenera? Dá sa vôbec schudnúť tým že budem cvičiť len doma alebo skúsiť radšej ísť do fitka? Poraďte ako ste schudli napríklad vy alebo vaši známi.. Ďakujem za každý radu, názor..

Tomas12345

Vit88 :

Ja si svojim nazorom nie som istý, preto by ma skôr zaujímalo čo na to hovoria vedci, ktorí na to robili nejake vedecké vyskumy. Nepoznáš nejake vedecke clanky ktore sa týkaju chudnutia ?

Vit88

Tomas 12345 ano ked ma niekto veličizne brucho schudne z neho najviac čize z takeho uhla pohľadu ano .V tomto prípade nemusí byť ,ale kriticka partia bucho aj ked to tak vizerá.Mal som klientku čo schudla z brucha krásne aj ked ho mala veľké ale napr boky jej zostali aj po zhodení 13.kg samozrejme boli menšie oveľa pri výške 160 cm 13 kg je dosť .Postava komplet po skoro roku úplne super ale boky ako kritická partia stále najskôr naberala tuk keď nedodržiavala stravu .Čiže tu je skôr otázne či je kritická partia to čo je najtukovejšie.Ak ma budeš parafrázovať nemám v úmysle sa doťahovať mám skoro 30 -ročné skúsenosti .

Tomas12345

Vit88 :

Tuky sa nikdy nemenia na svaly .Z brucha sa chudne najpomalšie ak je to kriticka partia.
Chudne sa komplexne čiže ak chce človek zhodiť schudne všade teda aj z nôch ,len to môže ísť pomalšie ak je to kriticka partia.
Kruticka partia je cast tela na krorú sa viacej uklada tuk......,kazdy ju mame inú.
Chudnut sa da aj doma,ale nie je na škodu naozaj navstivit fitko a osvojit si cvicenie a hlavne stravovacie návyky. )

No tak to ma prekvapuje že z kritickej partie kde je najviac tuku sa chudne najpomalsie. Ja som bol vzdy v tom že z kritickej partie sa chudne najrýchlejsie pretože tam je z čoho chudnúť.

Vedel by si mi dať aj nejaky zdroj ktorý potvrdzuje to co si napísal ?

Defcon :

(Tomas, z brucha chudnu hlavne chlapi. Zeny to maju trochu zlozitejsie. )

No tak povedz teda ako chudnú ženy a v čom je zapríčinený ten rozdiel že zeny chudnu inak než muži ?

Patkapata

Vit88: áno viem, len som možno chcela poradiť ako niekto možno z Vás tu schudol, pretože viackrát som sa o tom pokúšala a výsledky som nevidela neviem kde som robila chybu

almia

samozrejme, že sa dá schudnúť aj keď cvičíš len doma. začni behávať, cvič drepy, výpady a podobné cviky. skús obmedziť sladké a jedz zdravšie jedlo a hneď zbadá výsledok

Vit88

Patkapata lieky su na liecenie.
Co myslis ze oftodoxalinp je na pravu a oftodoxalinl na ľavú?Milion clankov a forumov je ohladom chudnutia .Naco sem píses aby tu niekto pracne vypisoval tebe rady?

Vit88

Tomas12345 Raketou sa lieta do vesmíru cez deň
Lebo v noci je tam tma.Keď si sám tak ťa asi nepustia skús si zobrať kamaráta ,aby ste boli aspoň dvaja.
Tuky sa nikdy nemenia na svaly .Z brucha sa chudne najpomalšie ak je to kriticka partia.
Chudne sa komplexne čiže ak chce človek zhodiť schudne všade teda aj z nôch ,len to môže ísť pomalšie ak je to kriticka partia.
Kruticka partia je cast tela na krorú sa viacej uklada tuk......,kazdy ju mame inú.
Chudnut sa da aj doma,ale nie je na škodu naozaj navstivit fitko a osvojit si cvicenie a hlavne stravovacie návyky.

Tomas12345

Chudne sa hlavne z brucha. Dolná časť tela sa dá skor len spevniť a teda vypracovat z tukov svaly. A to napriklad byciklovaním a rôznymi cvikmi na to urcenými. Spýtaj sa fitnes trenéra.