Nemám sa s ľuďmi o čom rozprávať

Príspevok v téme: Nemám sa s ľuďmi o čom rozprávať
prey15

Zaujímalo by ma, či je niekto v podobnej situácii ako ja?

Ja mám taký pocit, že si s väčšinou ľudí nemám fakt čo povedať. Čo počúvam tak sa väčšinou bavia o povrchných a pre mňa totálne nezaujímavých témach - aké dnes bolo počasie, aké bude počasie, aké možno bude počasie, kto s kým spal, ako si včera upiekli koláč, čo išlo v telke... a podobné s prepáčením kraviny... Ako niekto dokáže 10 minút rozprávať o tom, ako si dnes ráno uvaril kávu a dal si namiesto cukra soľ?? A donekonečna rozoberať životy iných, aký je ten a aká je tamtá a ako by tamtí dvaja nemali spolu spať a podobne... ach jaj

Ja tých ľudí nechápem...musím sa tu vypísať lebo už na to nemám nervy... asi sa vyskytujem v spoločnosti povrchných hlúpych ľudí, ktorých kapacity stačia maximálne na opísanie svojho zážitku ako sa kedy s kým vyspali.... Ja keď som v spoločnosti ľudí, tak väčšinou len počúvam, prikyvujem a usmievam a tvárim sa že ma to zaujíma.... ale do riti, koho má do pekla zaujímať tvoj 15 minútový opis toho ako si dnes ráno nemohol vstať z postele??

Ja neviem či mám zmeniť prácu alebo školu (som študent a brigádujem)... ale ani by ma až tak veľmi neštvalo to že sa ľudia bavia o povrchných veciach, ale hlavne mi lezie na nervy že stále do nekonečna omielajú témy ako je sex a vzťahy, ako keby nič iné v živote neexistovalo, a stále len rozoberať druhých ľudí... prečo? Veď ži a nechaj žiť, nie?

Normálne sa bojím ľuďom povedať že čítam knihy, lebo raz som to niekomu povedal a odvtedy si ma zaškatuľkovali ako inteligentného nerda /facepalm/... to vážne život tých ľudí nemá žiadny zmysel? nemajú žiadne koníčky? ja to fakt nechápem.

Zuzka8

Ahojte, ja si tiež takto nerozumiem s ľuďmi, ale mám pár rodín rada, a mám komu zavolať. ...

Ja sa práveže niekedy tým ľuďom v práci snažím prispôsobiť a poviem niečo o počasí, ... to vie tak zblížiť.

Možno, skús teda ten krúžok, zatvrdnúť to není dobre.

Tomas12345

No si v inej spoločnosti ludi. Hladaj si preto takú spoločnost ludi ktorá bude mať rovnaké zaujmy ako ty.

Kontr0lor

Podľa mna si v nesprávnej skupinke ľudí. Ja si tiež nemám čo povedať s kolegami, ale s ľuďmi čo robíme spoločne koníčky by som mohol kecať stále

Alkaaa

Velmi zalezi od toho kde si, poviem ti, ze vacsina ludi je nudnych a jedine co ich bavi je ohovaranie, dôležité je si najst nejakych intelektualov. To, ze citas vela knih je plus co je na tom facepalm? Ludia, ktori necitaju su divni, to je ich chyba. Mna zaujimaju temy psychologia, psychodelika, fyzika atd. Ale tiez sa o tom s ludmi nerozpravam. Rada by som zmenila prostredie. Je vela zaujimavych ludi len ako ich najst :)

Eagle8

mark37: S tým 4S/5S počujem prvýkrát, ale dobre vedieť, ako pri prvej pomoci 5T, si zabil.... :D
Ale späť k téme, plne súhlasím. Najviac čo v spoločnosti neznášam, že dnes každý rieši každého, pritom toho človeka ani nepoznajú. Napríklad: človek stojí na zastávke a počúva úplne blbosti, že ako ten človek vyzerá, čo má na sebe oblečené a pod.
Čumenie do mobilov, a pritom všetci sú len na tých "rakovinotvorných" sociálnych sieťach / Instagram, Facebook, Youtube...
Drístanie o tom, kto má na sebe drahšie handry, a pritom len podporujú tie západné kapitalistické spoločnosti čo si robia z východnej časti Zeme otrokov.

Škola je ukazovateľom, že do ktorej skupiny ľudí patríme. Ja osobne som počas strednej nepatril ani do jednej skupiny, radšej som bol bokom, a nepočúval som tie kecy, akože vtipy a zabávanie sa na úplnych blbostiach ako keby som bol niekde na ZD-ške na prvom stupni.

Meniť sa kvôli druhým, a správať sa, že je to "akože" správne, urobí len vol, čo chce patriť k ním.
Ako v dnešnej materiálnej dobe, že bez auta sa nedá žiť a podobné kecy, a človek to povie, a majú ho za de***a. Kto má drahší mobil... proste úplne kraviny, len toto človek počúva.
Pozeranie trápnych zábavných relácii, proste jednoducho povedané: D*b*l*ta zvíťazila nad zdravým rozumom.

Vzťahy založené na povrchnom sexe a majetku: autá, handry...
Vyspím sa hneď s mužom/ženou na prvom stretnutí, a hneď si povedia medzi kamarátmi: OoooOOOoo tak to je vážne, takže chodíte spolu? Akože WTF... Odporúčam pozrieť na MTV: ex na pláži, Georgie Shore... kde vystupujú 20-30 ročný ľudia, ale mozgovou kôrou sú niekde na úrovni novorodenca, a o vzťahoch ani nehovorím, ako niekde v bordeli, každý s každým. Toto všetko dnes vidíme na dennej báze okolo seba, to nie je len v telke, že pár jedincov, ale dnešná realita.

Angelika3

Pre toto sa už pomaly vyhýbam spoločnosti.... Skoro s nikým sa nedá normálne rozprávať o živote, ale len o samých blbostiach, príp.kritizovať iných....

naturelia

tak vyhladavaj ludi na rovnakej resp. podobnej intelektovej urovni, ako si ty sam... a tupcom sa vyhybaj... skus hľadat na Fb-strankach, zameranych na nieco co ta bavi... a mozno tam najdeš kamošov...

mark37

Ale ved to je normalne, ze vacsina ludi je primitivnych. typu 4S: spanie, strava, sranie sex. pripadne 5S: +shopping. kym si zacnes mysliet, ze si blazon, tak sa len poobzeraj, ci nezijes medzi samymi blaznami. ja riesim presne to iste. nemas sa s kym porozpravat o niecom inom, ako to co spada do tych 5S. preto mam len par kamaratov. a ani nepotrebujem xy dalsich. nie som na ziadnej socialnej sieti, tiez pracujem s ludmi. niekedy je ich spravanie usmevne, vacsinou otravne. ale taky je svet. chod tam, kde najdes podobne "inteligentnych" ako si ty. ja nie ze citam knihy, ja knihy aj pisem. lebo mam potrebu. kopec myslienok, ktore si chcem nejak zapamatat. som webdizajner, pretoze potrebujem zamestnat hlavu, byt kreativny. najdi si to svoje miesto na zemi. nie si divny, ale praveze niekto, kto moze ostatnych motivovat a inspirovat. svetu nieco dat.

orol1

nie aby zapadli, oni jednducho taki su
mozno su aj taki, co chcu zapadnut, ale to nechapem
ja utekam od takychto ludi
a pise ze je student a brigaduje
a inak, aj ja s tym bojujem, stretnut normalneho cloveka je problem
a este ti ludia, co pozeraju stupidity v telke a potom to rozoberaju, grc
dalsi, co nikam nechodia, nic nepoznaju, o nicom nevedia, je ich dost