Zaujímalo by ma, či je niekto v podobnej situácii ako ja?
Ja mám taký pocit, že si s väčšinou ľudí nemám fakt čo povedať. Čo počúvam tak sa väčšinou bavia o povrchných a pre mňa totálne nezaujímavých témach - aké dnes bolo počasie, aké bude počasie, aké možno bude počasie, kto s kým spal, ako si včera upiekli koláč, čo išlo v telke... a podobné s prepáčením kraviny... Ako niekto dokáže 10 minút rozprávať o tom, ako si dnes ráno uvaril kávu a dal si namiesto cukra soľ?? A donekonečna rozoberať životy iných, aký je ten a aká je tamtá a ako by tamtí dvaja nemali spolu spať a podobne... ach jaj
Ja tých ľudí nechápem...musím sa tu vypísať lebo už na to nemám nervy... asi sa vyskytujem v spoločnosti povrchných hlúpych ľudí, ktorých kapacity stačia maximálne na opísanie svojho zážitku ako sa kedy s kým vyspali.... Ja keď som v spoločnosti ľudí, tak väčšinou len počúvam, prikyvujem a usmievam a tvárim sa že ma to zaujíma.... ale do riti, koho má do pekla zaujímať tvoj 15 minútový opis toho ako si dnes ráno nemohol vstať z postele??
Ja neviem či mám zmeniť prácu alebo školu (som študent a brigádujem)... ale ani by ma až tak veľmi neštvalo to že sa ľudia bavia o povrchných veciach, ale hlavne mi lezie na nervy že stále do nekonečna omielajú témy ako je sex a vzťahy, ako keby nič iné v živote neexistovalo, a stále len rozoberať druhých ľudí... prečo? Veď ži a nechaj žiť, nie?
Normálne sa bojím ľuďom povedať že čítam knihy, lebo raz som to niekomu povedal a odvtedy si ma zaškatuľkovali ako inteligentného nerda /facepalm/... to vážne život tých ľudí nemá žiadny zmysel? nemajú žiadne koníčky? ja to fakt nechápem.