Neviem nájsť priateľku

Príspevok v téme: Neviem nájsť priateľku
Obraz543

Mám 25 rokov a doteraz niesom schopný nájsť priateľku. Meriam 190cm 90kg niesom tlsty, niesom drevotrieska, neskulim. Mám super platenú prácu, chlapsky kolektív. Mam, auto, bývanie u rodičov.! Mam problém nadviazať s dievčatami kontakt. Hambim sa. Z prace prídem domov a tu končím do ďalšieho dňa veľa pijem veľa fajčím som nervak nemám kamarátov ani ich neviem nájsť. Pravidelne navštevujem dievčatá z amaterok. Neviem kde je chiba, ozaj mám strach z odmietnutia alebo ja neviem čo. Prosím poraďte mi. Ďakujem

almia

tak čo sa čuduješ? keď nikam nechodíš do spoločnosti a keď piješ a fajčíš? takto si žiadnu ženu nenájdeš! uvedom sa a začni chodiť trochu medzi ľudí a možno si nájdeš nejakú aj keď neviem ktorá bude chcieť takého chlapa, ktorý veľa pije a fajčí. no vyskúšať môžeš

Obraz543

Zvedavko a čo ti mám napísať na tvoju otázku Koľko mesačne miniem na amaterky? Ako mi táto otázka pomôže vyriešiť môj problém nájsť si priateľku. Úprimne neviem koľko miniem, nemám knihu výdavkov. To si rovno môžem kúpiť teraz na zimu radšej bundu s nápismi s mojimi nedostatkami. Fajčí, pije. Chodí trtkat kurvy. Normálnych dievčat sa bojí.

Zvedavko

Obraz543 - pocuvaj chlape, ako mozes mi normalne ludsky logicky vysvetlit, co mas z toho, ze tu pises debiIiny? Nie je ti luto toho casu, ktory si mohol stravit uzitocnejsie?
Ludia, kopa Slovakov place, ze nema prachy, ale namiesto toho, aby naozaj makali niekde, pripadne robili nieco uzitocne, tak si najde cas na vylozene sprostosti, ktore im nic nedaju...

Obraz543

Zarábam 0.55eur denne. Na dievčatá z amaterok miniem mesačne až 8 euro. Posielam moju foto. Snažím sa vyzerať stále dobre. Tento kabát už nosím 3 mesiac aj v ňom spím.

foreveralone

V slove "chiba" máš chybu. Haha, dobré.

Skús nepiť a prestať nerváčiť, inak by si niekomu, koho máš rád mohol ublížiť. Nikto nechce človeka, ktorý sa roznerváči a zbije svoju ženu a deti. A odsťahuj sa od rodičov.

Ty sa čuduješ, že ťa nikto nechce. Ten príspevok si po sebe prečítaj.