Nahnevaná kamarátka

Pag77

Kamarátstvo by ťa malo niečím obohacovať, hádky sú súčasťou každého zdravého vzťahu, takisto aj pauza a udobrenia, resp. vysvetlenia. Našprtaj si psychológiu, tam to nájdeš, psychológia sa snaží o normálnosť. Moji kamaráti majú vyšší intelekt ako ja, tak si cením ich prítomnosť, ja ich zase možno obohatím svojím absurdným humorom ha, ha. Každý sleduje aj svoje ciele, to, čo je pod povrchom je podstatné a nielen pozlátko. Treba si všetko vysvetliť zle a je to ok, tak simplifikovane povedané...

uuleuskauu

PRE NIC nie, PRE NIECO ano. Keby ti niekto neustale daval roznymi nepriamymi a neskor drzo aj priamymi naznakmi najavo, ze ta ma za nic, ze ta ma za hovno, snazil by sa, aby si si vsugeroval, ze si opakom takeho cloveka, nez akym v skutocnosti si a aj svojho partnera by o tom presviedcal, manipuloval, spracovaval, nech ti este aj on zacne vymyvat mozog v tomto smere, ozval by sa, len ked nieco potrebuje, ked ta potrebuje na nieco vyuzit, ale ked ho ty vyuzit nechces a volas ho len tak pokecat, tak bud nepride vobec alebo len po dlhom prehovarani a nezostane napriklad hodinu ako ste boli dohodnuti, ale prace sa po piatich minutach prec od teba, uteka od teba, ako keby si mal lepru, sam ma v sebe nieco zlé a o sebe to neprezradi, radsej sa snazi, aby si si ty vsugeroval, ze ty mas to zlé (co ty nemas, ale ma to on) a presviedcal by o tom svoje okolie, posmesky by si z teba robil kade-tade a vasu pisomnu internetovu a sms komunikaciu by kade-komu ukazoval a posmesky si z teba robil, nutil by ta, aby si menil svoje roznodnutia, ktore su pre teba napriklad financne alebo inak vyhodne na take, ktore su pre teba financne a inak nevyhodne, ale vyhodne prenho...Skratka doslova by si z teba somara robil, TAK DO NEKONECNA MU TO TOLEROVAT NEBUDES!!! Ani kamaratovi, ani zlemu kolegovi, ani zamestnavatelovi, NIKOMU!!! A hladas riesenie, zmenu, ODVRHNUTIE TOHO ZLÈHO ZO SVOJHO ZIVOTA. Obrazne povedane, urobis si vo svojom zivote "velké upratovanie" a pocitis neskutocnu ulavu :) Moze sa stat, ze si niekomu opakovane ublizoval a ublizoval, stale viac a viac si si dovoloval - ak áno, DOSRAL SI TO NA CELEJ CIARE A UZ TO NIKDY NENAPRAVIS - a on raz povedal STOP!!! a odstranil si ta zo svojho zivota a ulavilo sa mu. Jedine, co mozes urobit, je poucit sa z toho, ako si sa v minulosti spraval k jednemu takemuto clovekovi a prestat sa tak spravat aspon k tym ostatnym ludom. Lebo ked ta prekuknu aj oni, skoncis aj u nich a potom ti uz nezostava ine, len neustale hladat a hladat novych ludi, aby si sa mohol vytesovat z toho, ako si ich sklamal a skumat, kolko sklamani od teba potrebovali, aby ta konecne zaradili do tej kategorie, do ktorej patris a skoncili s tebou.
Porozmyslaj len, ci nebola chyba v tebe. Ked sa hneva, musi mat dovod. Tiez som sa hnevala a nebolo to raz, ale odo mna nikto nepocul ani plac, ani knucanie a ani hystericke skriekanie. Skoncila som s falosnou kamaratkou, aj s vyuzivacnym zamestnavatelom, s intriganskymi kolegynami u viacerych zamestnavatelov a so vselikym este, to je moja taktika a velmi dobre sa mi osvedcila. Zmena je zivot a kto sa bojí zmeny, nech trpí, sam si je zodpovedny za svoje problemy.