Menštruácia mi ničí život

Príspevok v téme: Menštruácia mi ničí život
Bea_ta

Celý môj život sa riadi iba podľa krámov. Som z toho zničená a už nevládzem. Nezvládzem si stále prať oblečenie, stále kontrolovať zadok a prebúdzať sa v krvi. Nedokážem si užiť život keď kedykoľvek idem na dovolenku automaticky sa mi spustia krámy. Je jedno že už som ich v ten mesiac mala, ajtak prídu. Dovolenka? Krámy. Koncert? Krámy. Festival? Krámy. Mám ich veľmi silné a kvôli určitej záležitosti nemôžem nosiť tampóny, takže všade so mnou cestuje plná taška vložiek. Potrebujem oddych, ale ako? Nedá sa toho zbaviť a ničí to život mne aj môjmu priateľovi. Premýšľam nad operáciou vaječníkov, no priateľ nesúhlasí. Prosím, komentáre ako: ,,Veď je to úžasné, robí ťa to ženou!" si nechajte pre seba, pretože ak ma ženou robí to, že celý život v neopísateľných bolestiach krvácam iba preto aby som mohla v ešte horších bolestiach a krvi porodiť dieťa, radšej sa dám preoperovať na muža.
Stotožňuje sa niekto?

naturelia

ty mas kolko rokov? 15? moc chytrá zjavne nebudes, inak by si sa vzdelavala, hlavne! o svojom tele, hlavne! zakladne informacie, ako to, ze kramy nemas z vajecnikov! kramy su z maternice, tak o akej operacii vajecnikov to trepes? ziadnu operaciu ti tikto neurobí..

ked mas taky problem so silnym krvacanim a mas aj frajera, to znamena ze po zacati sex. zivota uz predpokladam ze si bola na gynde a oboznamila lekara so svojimi problemami, a mozno ti navrhol moznost HAK... - hormonalna antikoncepcia -pre tvoje info...