arogantná pokladníčka

Príspevok v téme: arogantná pokladníčka
biela macka3

Dnes som platila kartou pri pokladni v Tescu na Dudvážskej ulici. Po zadaní PINkódu som zabudla stlačiť ok a opýtala som sa pokladníčky, či prešla platba. Ona mi niečo arogantne odvrkla a keď som jej povedala, že nemá byť arogantná, tak niekomu telefonovala, že je tu jedna pani (myslela tým mňa), ktorá platí kartou na stokrát a mne povedala, že keď neviem platiť kartou, poradia mi na informáciách. Je ona taká ku každému, alebo je to tým, že pľúcny nádor mi tlačí na hlasivky a mám dosť divný hlas? Ja som rada, že mi nemuseli urobiť tracheotómiu (lebo aj to mi hrozilo) a taká striga sa do mňa bude obúvať?

Sonie

Platím iba kartou a často sa stáva že v Kauflande mi platbu zoberie, v Tescu nie, alebo zasa opačne. Pokiaľ sa človek nepomýli je to chyba ich terminálov, alebo je momentálne nejaký výpadok. Niektoré pokladníčky sú naozaj nevrlé, neriadia sa heslom zákazník náš pán, skôr má človek pocit že je to opačne. Tiež využívam samoobslužné pokladne, ale čo zákazník za to dostane? Sám si nakúpi, sám si tovar nablokuje a majitelia majú čisté zisky a ušetria pracovné sily. Keby aspoň nakoniec nákupu dali zákazníkovi nejakú zľavu, veď mu ušetrí na platoch pokladníkov.

behavior

Bielamacka stazuj sa na vedeni ale bude to tvrdenie proti tvrdeniu. Ale mas pravo sa stazovat.
S takymi.ludmi sa stretne clovek vsade ja.minule na poste za okienkom taka striga bola drzana sprosta nevychovana.
A tiez v nemocnici sestricky niektore mlade take drze su. O uradoch nehovoriac ti pizdule co tam pracuju nafukane po znamostiach sa tam dostali a dolezite hraju. Kozy drze..

predajca

Ani sa necudujem ze pokladnicky su take ved zakaznici mnohi su tiez aoo bulovia, neodzdravia, pysni, namysleni, tvaria sa dolezito, povysenecky.. nepodakuju ...tak kto sa tu bavi o kulture spravania?
Aky das taky mas..
Zakaznik by tiez mal poznat zasady slusneho spravania!!!
Mnohi sa tvaria ako pani sveta a pritom tiez prdia, se*u, stia, smrkaju, sparaju sa doma v nose, smrdia, potia sa ...tak naco sa chcu hrat?!

eurocko

Za pkladnu by.mali ist ludia ktori nato maju, dusevne vyzreli empaticki zhohievavi a inteligentni po emotivnej stranke.
A to nieje len problem tesca ale vaetkych potravin. S ofucanymi drzymi strigami sa clovek stretne v kazdej predajni aj vmmesnich potravinach. Minule mi tiez jedna drza zamracena pokladnicka ani nepozdravila, hadzala mi tovar ako keby upratovala doma.
A orol spinave ruky nemusia mat ale hygiena je proste hygiena. Aj zakaznik ma sinave ruky uz le tym ze sa drzi nakup. vozika ktory drzalo uz desiatka ludi :D

biela macka3

BJ 2 úplne súhlasím - takých zamestnancov by mali vyraziť, ale koho taMpotom budú mať? Došiel mi už ospravedlňujúci mail a vraj zamestnanci absolvujú školenie, že ako sa správať k zákazníkom - táto milá pani asi na školení bola duchom neprítomná.

orol1

BJ mozem dosvedcit. napriklad v tescu express na herlianskej je aj veduci bulo na zaplakanie. vyvreskuje po kazdom na celu predajnu, aj na zakaznikov aj na predavacov, drzy ako opica. a tiez chodim do pokladne radsej sama.

BJ_2

biela macka... kedysi, podniky ktorym zalezalo na ludoch, by takeho cloveka nezamestnali do pokladni. Lebo zakaznik sa ma citit pri nakupovani dobre. Podaj na nu staznost.
Problem tesca je, ze nema uz z coho pomaly vyberat. Vacsina tych, ktori sa tam dostanu, na dobreho predavaca nemaju. Predavac by mal mat rad ludi, urcite by nemala z neho ist negativna energia.

Druha vec je, ze podmienky, ktore im davaju, su nic moc. Rovnako v Lidli. Proste ich vysavaju.
Preto ja nakupujem najradsej cez samoobslusne pokladne vo vacsich tescach, aby som sa tymto negativnym ludom vyhol. Takisto nechcem aby sa dotykali tymi ich spinavymi rukami potravy, ktoru budem jest. Hlavne ked vidim, ako tym hadzu, ako by to bol odpad.

Ak ti mam pravdu povedat, ja by som asi tak 80% ludi, co vidim za pokladou, vobec nezamestnal, rovno by som ich vyhodil. Problem je, ze im tam nema kto robit. Aj tesco lamac ze vraj kvoli tomu orezali z non-stop, ze tam nemali dost kvalitnych ludi, co by to chceli tahat cez noc. I tak by si sa mala stazovat na nu, nech tam taka striga neobtazuje ludi bezdovodne.

biela macka3

o, bud fakt som už blbec, alebo niekto používa moje meno...lebo si nespomínam, žeby som reakciu o udieraní nádoru na mozog o 18:45 písala ja - môžte prosím niekto počítačovo zdatný porovnať IP adresy s touto reakciou a hociktorou inou s nickom biela macka3? Dakujem :-)