arogantná pokladníčka

Príspevok v téme: arogantná pokladníčka
biela macka3

Dnes som platila kartou pri pokladni v Tescu na Dudvážskej ulici. Po zadaní PINkódu som zabudla stlačiť ok a opýtala som sa pokladníčky, či prešla platba. Ona mi niečo arogantne odvrkla a keď som jej povedala, že nemá byť arogantná, tak niekomu telefonovala, že je tu jedna pani (myslela tým mňa), ktorá platí kartou na stokrát a mne povedala, že keď neviem platiť kartou, poradia mi na informáciách. Je ona taká ku každému, alebo je to tým, že pľúcny nádor mi tlačí na hlasivky a mám dosť divný hlas? Ja som rada, že mi nemuseli urobiť tracheotómiu (lebo aj to mi hrozilo) a taká striga sa do mňa bude obúvať?

sivamacka

Tu som ti loudol pesničku na zlepšenie nálady, aj keď nevie či máš rada jacksona :) Keď sa už blíži ten hallowen ..
www.youtube.com

sivamacka

To nemyslíš vážne? Ja nechodievam často do tesca ale keď už idem tak stále k samooblužným a nemám problém je to jednoduché. Prídeš nečítaváš čiarový kód alebo zadávaš množstvo a ťukáš po displeji, Tiež som mal z toho najprv šaláť ale časom som sa naučil a teraz mám problém lenkeď im začnuť blbnúť pokladne.
K normálnym pokladniam nechodievam lebo sa mi nepáči to ako dlho treba čakať v rade. Som netrpezlivý človek ale to bude asi tým že som muž :D

sivamacka

Ak sa takto správala aj po tom čo si ju nato upozornila, tak je chyba v jej povahe. Nemá súcit a empatiu v sebe. Sú takí bezcitní ľudia ktorí sa nevedia vžiť do koži druhého človeka. Ale to je o emocionálnej inteligencií.
Nabudúce buď zmeň obchod kde pôjdeš nakupovať, alebo ak pôjdeš predsa len do tesca tak zmeň pokladňu kam pôjdeš platiť. V tescu sú aj samooblužné pokladne tak môžeš ísť tam a nebudeš musieť byť v blizkom kontakte s pokladníčkou. Máš na výber.
Samozrejme nemôžeš nikdy vedieť na akú osobu natrafíš v ktoromkoľvek obchode že?
Ale to nevieme ani na pošte, na úrade, v nemocnici atď.

biela macka3

Ja fakt mám hlas ako blbec, taký vysoký, piskľavý...ale to je tým nádorom, ale že ani potom, ako som jej to povedala, že mám raka, sa mi neospravedlnila .... a keď nevie jednať s ľudmi, tak nech to nerobí

biela macka3

Hej, lebo ja som si myslela, že keď niekomu poviem, že mám raka, tak sa bude chovať ku mne lepšie - aj o tejto.... som si myslela, že sa mi začne ospravedlnovať...som i veľmi naivná, čo?

sivamacka

biela mačka
je mi ľúto že máš takéto zdrav. problémy, prajem skoré uzdravenie, nech sa z toho dostaneš.
Čo sa týka pokladničky, ona nevie že máš nádor v tele, nemohla to vedieť, možno má zlý deň, vypätie v práci, kopa ľudí sa jej premelie pokladňou, možno aj ju niekto naštval pred tebou, obzlúšiť desiatky zákazníkov za deň chce pevné nervy a sú to ľudia s rôznymi náladami ktorí si možno tiež vyvršujú svoje problémy na nej. Možno aj ona má nejaké zdrav. problémy o ktorých ty nevieš, možno ju bolí hlava, je unavená, je kopa možno ktoré mohli spôsobiť vaše nedorozumenie.
Ty sa hlavne netráp takýmito blbosťami. Tak ako ona nevie o tvojích zdrav. problémoch ani ty nevieš čo môže ju trápiť a možno je len takej povahy. Je veľa možno..
Ty si zachovaj pozitívnu náladu nezaoberaj sa negativnými vecami. Smeruj svoju myseľ na to dobré.