taky cudny vztah nevztah

Príspevok v téme: taky cudny vztah nevztah
herb

boli by ste vo vztahu s niekym, kto vam velmi vyhovuje len v intimnej oblasti?

predtym som to samozrejme nevedela, ale uz si myslim, ze okrem toho je vsetko ostatne take umele, ze vsetko len predstiera a ze je to vlastne manipulator narcis psychopat. to, ze je s nim vyborne v intimnej oblasti zrejme aj vdaka tomu, ze vie vsetko vyborne zahrat je nadherny pocit ale zas na druhu stranu to ostatne ma taha do nicoty, vecnych otazok, pochybnosti, smutku. dakujem za poradenie.

leona79

herb,presne si opísala môjho teraz už ex, nič úprimné, trpký pocit, nepovedané veci, klamstvá, nie násilný ale galantný, najhoršie na tom bolo to, že svoje zákerné ťahy robil skryto a vždy len pre svoj profit, sex , áno úžasný, ale z jeho strany účelový ako s gigolom

herb

aby to nevyznelo, ze by som bola schopna tolerovat aj nejake jeho dalsie vztahy popri mne, to urcite nie, neviem tolerovat ani flirtovanie

herb

dakujem Lollka. stale som si navravala, ze s nimi len flirtuje, ale moze to byt aj inak. duplom som smutna z neho. on sa predsa tiez musi bat, ci nieco nema, snad nie je az natolko sprosty, ze riskuje.

Lollka

No ak potrebuje furt menit zeny tak si davaj pozor na to aby si od neho nieco nechytila. Radsej len s kondomom ale aj tu su choroby ktore sa prenasaju aj s nim, vratane gen. herpesu.

herb

Lollka, tak neznasam slovo kamarat s vyhodami az tam napokon skoncim. nikdy som to nechcela. som nastvana, ze ked konecne natrafim na niekoho, kto sa mi paci, je to narcis a psychopat. Asi mas pravdu, chvilu takto a potom uz nic. A on to mozno tiez tak ma, ze ja som len na vyplnenie, kym si nenajde dalsiu obet. On asi potrebuje neustale zmenu. Stale len dobyvat niekoho noveho, to ho uspokojuje a dodava sebavedomie. Skoda, no.

herb

paci, lebo on si dava velky pozor, aby ma slovne neurazil, je galantny, mily, az jemny, nie je nasilny ani slovne a fyzicky uz vobec nie. len si myslim, ze nema ziadnu empatiu, kludne robi veci, co mi vadia a nechape, ked mu dam najavo, co mi vadi. ide si proste podla seba a stale si nieco dokazuje u druhych bab, ma znizene sebavedomie, je precitlively. po hadke nevie byt mily, ospravedlnit sa, to sa vzdy ohradi - a za co, je naladovy. myslim si, ze ma len vyuziva, ze nie je schopny citov.
takze paci, lebo tie jeho zle vlastnosti su skryte a trva dlho, nez si to clovek vobec vsimne a aj tak potom klame sam seba.

Lollka

Manipulatori su prave ludia ze kto ich blizsie nepozna tak na neho posobia ako uzasni a dokonali. To je prave ta ich schopnost vsetkych zmanipulovat tak aby ich povazovali za dokonalych. Najviac si to pri nich odskace ich partnerka ktoru vzdy vykreslia pred ostatnymi v tom najhorsom svetle a jej potom nikto neveri. Ak maju spolu deti tak je to horor lebo jemu nikde nejde o deti ale len o to, aby svoju partnerku ci expartnerku znicil a kludne na to pouzije aj deti, bude manipulovat aj tie. Tebe sa ten sex s nim este paci ked sa k tebe takto sprava? Ak hej tak si ho nechaj ako kamarata s vyhodami kym si nenajdes nieco lepsie.

herb

tento nie je taky nejaky okaty psycho, to by si nanho nepovedal. len ma velmi cudne tahy, proste mnou manipuluje, citovo vydiera. skus si vyhladat tie tri slova, najde ti to charakteristiku takeho jedinca. kebyze to poviem kamaratke, tak mi neuveri, bude si mysliet, ze si vymyslam, lebo on sa strasne snazi posobit velmi milo na kazdeho, az je to napadne a otravne, teda pre mna, ked si to vsimam. plus mam pri nom taky zvlastny pocit, trochu trpky, neda sa mu nic uprimne povedat, on by mi uprimne neodpovedal. takze je medzi nami plno takych nepovedanych veci. no a ja sa potom trapim.

157157

ja som s nimi chodil len do skoly, ale otravovali ma ked som niekam isiel s priatelkou a tak, prenasledovali ludi, aj baby, ktore balili, len za ucelom, lebo ich na ne nasadili, psycho, tie baby potom neboli rady

157157

wau to je dilema, je to psycho, to chces takto pokracovat, alebo je to tvoja predstava, ze je narcis a psychopat, lebo ak je, tak to nemusi dobre pokracovat, napis mail na sk177@azet.sk, mozeme pokecat, mal som takzch spoluziakov a boli poriadne otravny, som zvedavy ako sa to prejavuje u teba