Priatelka chrape

Adka554

Ja som nenormalne alergicka na chrapanie.. ja zaspím aj pri telke, aj ked mi tu pri byte v ktorom byvam hraje hlasna muzika z klubu co je vedla, aj ked sa tu premávajú autá lebo byvam pri ceste .. ale chrapanie nikdy!! Skusala som vselijak zaspat pri cloveku ktory chrape ale nedalo sa..jediba možnosť bola odist do inej miestnosti.. ten hroznyy zvuk ked zachrape , sekunda ticho, znovu zachrape..to je neznesitelne , velmi ma to ruší, nemôžem sa sústrediť na to ze chcem spať iba na to chrapanie.. nastastieee moj priatel nechrape vôbec, spí kľudne, ja tiež nechrapem..ale keby moj priatel chrapal, tak bez milosti by som spala v inej miestnosti alebo ja alebo by isiel on.. bohuzial je to pre mna neznesitelne.. este by mozno pomohli stuple do uší ale asi to nie je velmi pohodlné a tiez neviem ci by soom počula budík ráno do práce... boli situácie ked som pri jednej nemenovanej osobke skusala zaspať ked chrapala mozno aj cez 2 hodiny ale poviem vam, bola som z toho velmi nervózna, oci cervene z toho ze som nemohla spat a uz aj plakať sa mi chcelo...

Takze urcite to musíš tvojej priateľke povedat.. len si nájdi vhodnú chvilu a vysvetli jej to..a este pred tým si predstav ci si vies predstaviť spat celý zivot vedla osoby co tak chrape..ved sa do konca zivota nevyspis... a tiez by ma zaujimalo preco vlastne ludia chrapu akoze :D a preco niektori ludia nechrapu vôbec

zuzi74

Tak to ti chlape nezavidim. U nas to bolo naopak, chrapal priatel a nikdy som si na to nezvykla. Som ho mohla aj 10x za noc podrgat, vzdy a opat zacal znova. Stuple do usi neznesiem, takze pomohlo spat len v inej miestnosti, pokial som sa chcela dobre vyspat do prace.
Posielala som ho do spankoveho laboratoria, ale nechcel tam ist sam. Tam skumaju aj tu chvilkovu zastavu dychania, na to pozor, je to nebezpecne, na to ju upozorni. Pripadne jej povedz, ze chrapka v noci:)
Sa musim smiat na niektorych komentaroch ako ti tu nakladaju, ze co riesis, mas jej to normalne povedat, komunikovat. Uz vidim, ako niektori rovno vyrukovali na novu priatelku/priatela, ze chrape. Ide o to, aby sa priatelka necitila blbo, takze taktnost je tu namieste.

Suzie111

Preboha, ved jej to normalne povedz. Napriek tomu ze je to nova priatelka tak sa pred nou chces pretvarovat ze ti to nevadi ? Ved tvorite par tak by ste sa mali vediet porozpravat aj o menej prijemnych a lichotivych temach. Moj priatel chrape tiez, zobudim sa na to len malokedy no smejeme sa na tom stale ked mu to potom rano napodobnujem ako nahlas dokaze v noci chrapat. On to uz ale riesil aj s ORL lekarom ktory odporucil operaciu ak sa chce zbavit chrapania. Pre zmiernenie odporucam kvapky psst alebo adenol. U nas doma velmi nezabrali ale mierna zmena intenzity chrapania tam bola. Odporucil mi to kolega a jeho frajerka sa uz na jeho chrapanie nestazuje. Je to ale len docasne riesenie takze urcite by som zvolila navstevu lekara.

iaaanko

Troška chrápať ešte vydrží snáď každý. Ale zástavy dychu sú nebezpečné. Prečítaj si niečo o “apnoe” V každom prípade by som navštívil lekára a vy by ste sa mali normálne beztrestne porozprávať :) Závery sú niekedy aj vtipné. Môže sa ukázať, že iná chrápe ale druhý obyvateľ postele v noci prdí a nevie o tom :D Samozrejme nie je to rozhovor na romantický večer :)

sadlovtele

Nech schudne, tlste zeny chrapu lebo su tlste. Osobna skusenost. Tak ako tlsti muzi chrapu tak aj zeny. Dokonca aj tucne deti chrapu.
Mala by schudnut.

semario

Asi by som jej to povedal, no neviem, čo od toho očakávaš. Ona nebude vedieť ako má prestať, kto chrápe, tak len tak neprestane. Podľa mňa si budeš musieť zvyknúť