Kto zažil - pozitívny test, žiadny nález na ultrazvuku

Príspevok v téme: Kto zažil - pozitívny test, žiadny nález na ultrazvuku
Ginana

Ahojte, hlavne žienky.
Máte skúsenosti s takým tehotenstvom, že testy vám vyšli pozitívne ale na ultrazvuku nič?
S priateľom sme sa dlho snažili o bábo - zistili nám ale obom zdravotné problemy a práve sme sa chystali objednať na oplodnenie (on ma pomalšie spermie a ja anovulacne cykly).
Posledných pár dní mám strašne kŕče v podbrušku, ako pri silnom menzese, ale krvácanie nikde. Tak som si pre istotu spravila ráno testy, aby som vedela povedať svojmu obvodnému lekárovi, a vyšli pozitivne. Úplne jasná čiarka. Ale lekárka na ultrazvuku nič nevidela.
Máte s takým skúsenosť? Mám ešte šancu že by som naozaj mohla byť tehu? Zajtra mám ísť na krv ale veľmi sa bojím lebo strašne som sa potešila.

dttgg

k obvodnemu lekárovi???? s takymito vecami sa chodí na gynekologiu! a nie k obvodnemu...
testy ktore oštíš su nula bodov,.. mala si ist na gyndu aby ti zobral krv na hladinu HCG a to potvrdzuje tehotenstvo... a asi maš sprosteho aj obvodneho mala by si ho vymeniť, lebo by ti povedal ze na sone hned nevidiet ze si tehotna,

FuckLogics

Ano stresuj sa to ti urcite pomoze a hlavne tvojmu dietatu to velmi pomoze. Neskor aby si zo stresov nepotratila... -_-

Ginana

Ahojte. Dneska som bola znova u dr a krvný test vyšiel pozitívne čiže som tehu :) akurát že hodnota hcg je stále veľmi nízka - 159, takže asi je to fakt ešte na úplnom začiatku a nič není isté :/
A práve preto ja sa veľmi bojím nasledujúcich týždňov, aby sa niečo nepokazili, aby bol plod dobre uhniezdeny a nepokazili sa to :/

0v4cka

jj falosne pozitivny je velka rarita.... je normalne ze prve tyzne neni na ultrazvuku nic...
ak nevies kedy si otehotnela tak by som to skor typoval na tehotenstvo...

Emily opat

“Niekedy v septembri” je informácia úplne k ničomu. Gynekologička sa ťa nepýtala na posledný menzes?
Väčšinou až okolo 6teho týždňa má zmysel robiť ultrazvuk, niektorí lekári ho robia až v 8. Inak nie je vidieť nič alebo ešte nevidno biť srdce a ženy zbytočne stresujú.
Podľa mna si tehotná. Falošne pozitívny test je rarita a dva to už naozaj ťažko.

Ginana

Urobila som si pred chvíľkou ďalší test a opäť pozitívny (hoci je večer)
Čo sa týka poslednej menštruácie tá bola ešte niekedy v septembri, mám kvôli svojim zdravotným problémom dosť nepravidelne cykly, takže si ho podľa menzese už nepočítam.

0v4cka

Noelinka ma pravdu.. ak bol test pozitivny ale neni nic vidno tak moze byt bud moc skoro a este nieje nic vidiet alebo sa moze jednat o ine zdravotne problemy. Ak ale bezne test vysiel negativne a len teraz pozitivne tak by to mohla byt ta prva moznost... Kazdopadne si budete musiet tak tyzden pockat..

Noelinka

Philips ale ked sa vajicko neuhniezdilo tak telo ani neprodukuje hcg hormon tak pozotivny test nemoze vyjst az ked sa oplodnene vajicko uhniezdilo vtedy zacina telo produkovat hormon hcg a test ukaze pozitivitu