Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samota, depresie - ako sa dá žiť / byť úplne celý život sám, bez ženy?

Príspevok v téme: Samota, depresie - ako sa dá žiť / byť úplne celý život sám, bez ženy?
Olivero

Nikto to na svete to nemá jednoduché - ale ako sa dá žiť / byť úplne celý život sám?

Najmä keď vidíš, že o teba nie je absolútny záujem a si ľuďom iba na
posmech alebo si robia si z teba vtipy? A každá žena, ktorú si kedy chcel - s ktorou proste chcel byť, je s iným? Keď si pre ne nikto a nič, iba taký vzduch? Iný chlap si príjde a jednoducho vezme čo chce - je s ženou akú chce? Či už na jednu noc alebo dlhodobo? Keď žena iným povie Áno, a tebe vždy zakaždým Nie? Keď vidíš, ako sa s ním baví a smeje - a ty to proste nemáš v krvi?

Áno, úplne som vyhorel, hovorí sa tomu vyhorený chlap - mám 32 a silné depresie zo samoty - pred chvíľou sa opäť zreval a v posteli takmer pogrcal...

úspešný, priebojný, s dobrým vzdelaním, finančne zabezpečený... v kariérnom živote už toľko dosiahol a v osobnom je proste nula... A tak veľmi rád by sa staral, dal nezištne kus srdca a nehy... no oni záujem nemajú... proste ma tie ženy nechcú...

Koľko tých kníh o psychológii, ďalej o komunikácii s inými osobami, o reči tela, o manažovaní a láske atď atď som už prečítal a stále nič?

Keď ti žena povie - si úžasný chlap, iba príliš premýšľaš a nevieš sa uvoliť? Že že si utiahnutý zakomplexovaný introvert - že nemáš sebavedomie? Veď jasné že nemám,,, po tom všetkom sa ani niak inak nedá...

Potakrv

Olivero veľmi dobrá kniha je
Úspech si ty .Jeto o tom ako komunikovat z ludmi ,úspešne podnikať ako sa zapáčiť ľudom.Proste konkrétne praktické rady ako zapôsobiť na ľudí.
Potom niečo zo série kníh napr.Prečo sú ženy zVenuše a muži z Marsu.Jeto séria kníh o vztahoch a hlavne rozdieloch muža a ženy.Niekedy pred desiatimi rokmi som niektoré prečítal síce som už bol viac ako 10 rokov ženatý ,ale aspoň mi to pomohlo hlbšie pochopoť niektoré veci ,ktoré som už mal odžité.

Potakrv

Olivero ok tie knihy nepoznám.Ani si nemyslím,že nejaká kniha "osvieti"človeka.Myslím priamo.Samozrejme ked niekto prečíta desiatky získa rozhľad,slovnú zásobu vedomosti myslím že aj sebavedomie ,ktoré sa dá zúročiť pri komunikácii z ľudmi .Knihy nespravia z človeka experta na život a vzťahy .Samotná múdrost ,ktorá je len prečítaná aj keď ju dokonale človek pozná ale nevie ju aplikovať do života pretaviť v skutky je nanič !Len prežitá pravda sa stáva pre nás pravdou.Nestačí len ju poznať a vedieť o nej.
Samozrejme sú aj tupé polená ,ktoré to vedia z babami ale to je na inú kapitolu.

Olivero

Pag

Pekne si napísal - iba ta píla mi nedá ;-),,
Napíšem to po svojom - "Umenie je vedieť - ako, kedy a koľko tlačiť na pílu",,, potom ten šiesty zmysel žene povie asi toľko: "aký je úžasný"

a úsmev; a pohoda; a klídek - ako nato?? veď to je mega challenge... som ako kĺbko nervov; to nedám... aaah

"Mnohí muži majú takéto správanie inštinktívne dané, ani nad tým nerozmýšľajú a... majú všetko čo chcú,, no čo už"

Olivero

Orol1

Ver mi, že získať kamaráta je mega problém. Všetci si myslia, že som čudný, lebo mi nerozumejú,,, stále nad nečím rozmýšľam... ten mozoček iba stále nad niečím koumá.. bezvýznamná konverzácia neexistuje - vždy idem priamo k veci atď, atď...

šport - áno, športujem: musím povedať, že je to najlepšia investícia do zdravia (pridá na fyzickej ako i po psychickej stránke) - produktivita, kreativita, endorfiny-testosteron, lepsia pamat, redukcia stresu, zvysenie sebadovery, zmiernenie uzkosti. ---> problémom je, že šport je ako taká droga - pomáha, ale ak s tým prestaneš...

latino dance - už aj s tým som začal a je vidieť mierne zlepšenie - najmä odbúranie hanblivosti a stresu z tancovania s cudzími osobami

keby to bolo také jednoduché; všetci odo mňa bočia - som pre nich čudák = so mnou si o športe či politike nepokecáš; Vtipy? 0bodov; texty piesní? 0bodov; atď atď...

Pag

Ja som miloval jednu zenu, ale syna mam s tou, ktoru som az tak nemiloval. Ale past is past. Ja Ti poviem, ze laska pride, ked nebudes tak tlacit na pilu. Ked tlacis, tak zeny to vycitia, lebo maju bohuzial siesty zmysel a potom si povedia. A to je co za cara? Usmev nemusi zavisiet od nicoho, ako hovori klasik _ kto sa smeje bez priciny, hlavny priznak duraciny. Ja by som isiel do vztahu asi len vtedy keby ma nejaka pocarovala. Ja uz vo vztahy velmi neverim, ale to vis, principal je Kral. Musim este poriesit zopar malickosti a potom pojdem dalej, asi sa ja vratim k starej ha ha.

Olivero

Potakrv

Všetky knihy boli v angličtine.

Tak tri o láske a partnerských vzťahoch (prečítané iba do polovice - hej, treba to dočítať):
1. How to make anyone fall in love with you (85 proven techniques for success) of Leila Lowndes
2. Why men Lie and woman cry Alan+Barbara Please
3. Paradise Lost (John Milton)

Zvyšok (prečítané 100% - je vidieť načo kladiem dôraz, celé zle - treba viac prečítať tých vyššie):
1. How to succeed with people (Paul McGee)
2. How to win friends and influence people (Dale Carnegie)
3. NLP for managers (Dr Harry Alder)
4. Speed Lead (Kevan Hall)
5. The leader in You (Dale Carnegie & associates...)
6. Mind Performance Hacks (Ron Hale-Evans)
7. ...a iné

orol1

tak si niekoho najdi, ci uz kamarata alebo si niekoho zaplat co ti poradi, povie, kde robis chybu. a inak sa uvolni, usmej, sportuj, nech mas rovne drzanie tela .. a niekoho pozvi na kavu.

Kaimka

Ak si cely život podvedome nastavený na samotu tak sa nečuduj že si takto dopadol...Proste musiš zmeniť myslenie..A uprimne zo srdca veriť že tvoja samota skonči...Možno neskonči zajtra o tyžden ale skonči určite...Pokiaľ si vnutorne nastaveny na samotu tak logicky si sám...Mne samej to trvalo dlhu dobu kym som to pochopila...Dlhodoba samota určite nieje dobra...Aj keď vztahy su všelijake,človek v nich zažije aj mnoho peknych veci,pociti lásku a podobne...Dlhodoba samota škodi ver mi...A to som si tiež vsugerovala že ostanem sama...Ale zmenila som to a už si len vsugeruvam že niekoho mam...Proste zakon pritažlivosti... Takže VERIŤ VERIŤ VERIŤ! a zmeniť myslenie hoci chapem že to nepôjde hneď..