Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samota, depresie - ako sa dá žiť / byť úplne celý život sám, bez ženy?

Príspevok v téme: Samota, depresie - ako sa dá žiť / byť úplne celý život sám, bez ženy?
Olivero

Nikto to na svete to nemá jednoduché - ale ako sa dá žiť / byť úplne celý život sám?

Najmä keď vidíš, že o teba nie je absolútny záujem a si ľuďom iba na
posmech alebo si robia si z teba vtipy? A každá žena, ktorú si kedy chcel - s ktorou proste chcel byť, je s iným? Keď si pre ne nikto a nič, iba taký vzduch? Iný chlap si príjde a jednoducho vezme čo chce - je s ženou akú chce? Či už na jednu noc alebo dlhodobo? Keď žena iným povie Áno, a tebe vždy zakaždým Nie? Keď vidíš, ako sa s ním baví a smeje - a ty to proste nemáš v krvi?

Áno, úplne som vyhorel, hovorí sa tomu vyhorený chlap - mám 32 a silné depresie zo samoty - pred chvíľou sa opäť zreval a v posteli takmer pogrcal...

úspešný, priebojný, s dobrým vzdelaním, finančne zabezpečený... v kariérnom živote už toľko dosiahol a v osobnom je proste nula... A tak veľmi rád by sa staral, dal nezištne kus srdca a nehy... no oni záujem nemajú... proste ma tie ženy nechcú...

Koľko tých kníh o psychológii, ďalej o komunikácii s inými osobami, o reči tela, o manažovaní a láske atď atď som už prečítal a stále nič?

Keď ti žena povie - si úžasný chlap, iba príliš premýšľaš a nevieš sa uvoliť? Že že si utiahnutý zakomplexovaný introvert - že nemáš sebavedomie? Veď jasné že nemám,,, po tom všetkom sa ani niak inak nedá...

jozue

Bol som presne na tom istom jak ty...Pomohol mi Boh.Obrátil som sa k nemu a našiel mi takú ženu že čumím doteraz..už aj malé čakáme.Zobrali sme sa do týždňa ako som sa jej opýtal.Boh proste robí zázraky okamžite :D.Také sebavedomie teraz mám len hej..úplne sa mi zmenilo vnútro keď som sa znovuzrodil.Prijal som Ježiša Krista v jednom kresťanskom zbore..celý život sa mi zmenil.Moja žena keď sa obrátila bola uzdravená z rakoviny a mne všetko za čo sa modlím vychádza..podnikanie atď. všetko napreduje..Boh ku mne hovorí a pomáha deň čo deň.. s tým satanom a dedičným prekliatím máš pravdu..ludia hovoria že to majú v rodine a pod. aj choroby..ale odo mňa všetko odišlo čo mala rodina..aj chlastal som fetoval drogy predával ..všetko zmizlo zo života..už som jednoducho nemohol robiť také veci..nedalo sa to nadávky sa mi začali zasekávať v ústach..to bola sranda riadna :D.A never tým pyšným čo hovoria že život máš ty v rukách a vzopri sa a pod...prekliatie nie je sranda..vobec.A poznal som x podobných hrdinov ..jedného dňa zrána začal šťať krv a o tri hodiny nemal obličku a pol pečene koli rakovine...nemajú život vo svojich rukách..nie a nie..bud zomrú spokojní v nevedomosti alebo ťa diabol utrápi ..vždy je to o jednom a tom istom ukázať aký Boh je zlý a popri tom zabudne sa na to čo Boh urobil pre človeka...to bol kríž a.jeho syn na ňom.Takže veriť že Boh existuje je jedna vec a dostať sa k nemu skrze jeho syna druhá vec...ale je to jediný spôsob.Jediný spôsob!..v bilbii je napísané"Kto vyzná Ježiša svojimi ústami a vo svojom srdci uverí že ho Boh vzkriesil z mŕtvych bude spasený"..Ak
si myslíš že tomuto nikdy neuverím tak funguje to tak že kď vyznáš tú modlitbu Boh ti vtedy dá mieru viery do srdca..a ver že nikto ťa o ničom nemusí presviedčať.spasenie znamená aj záchrana od prekilatia chorôb chudoby..to spú všetko zasľúbenia..tak podme do toho!

Olivero

Viete mi tiež dať typy na niekoho dobrého psychológa v Bratislave prosím? Je poradenstvo zdarma? Ešte som to neskúšal.

Ešte som nikdy so žiadnym nerozprával, ale cítim, že je už najvyšší čas. Minimálne nech mi predpíše neaké oblbováky na ukľudnenie a zlepšenie nálady...

Ďakujem

orol1

ak tu niekto vidi zeny ako spiny, tak ja neviem v akom prostredi sa pohybuje alebo aku ma chorobu. kazdemu predsa musi byt jasne, ze su aj dobri aj zli ludia aj medzi zenami aj medzi muzmi a kazdy si snad hlada sebe podobneho. ja si predsa nebudem zacinat s potetovanym svalovcom z ulice, kde uz zdialky vidno, aky asi je. podobne s babami.

ruth210

treba sa snazit, nevzdavat to. podla mna existuje zena na svete, ktora by ti to pomohla zvladat ale musis sa aj ty trochu snazit

Potakrv

Don Miguel Ruiz napísal Tajomstvo Vzťahov
Je to autor ktorý napísal veľmi ale veľmi dobrú knižku Štyri Dohody .
Ten kto sa trochu zaujíma o duchovno to pozná..
Neviem či by to bolo pre teba ale skúsil som.
Nieje to pre každého naozaj tu sa láme chlieb a je dôležité ako sa človek dokáže pozerať na život .

Potakrv

V čo verím ja nieje dôležité pre teba.
Dôležité pre teba je v čo veríš ty.Čo sa týka prekliatia nemusí to byť v pravom slova zmysle také ako si to predstavuje väčšina ludí.Čítal som o jednom kazatelovi ,ktorý nemohol mať ženu ani rodinu čo vyplývalo z jeho poslania samozrejme.Vysvitlo ,že v minulom živote zabil svoju ženu preto,že odsudzovala jeho morálne hodnoty ,ktorými sa snažil prehnane riadiť v manželstve.Proste mravnost nade vše ak si videl ten film...Tak v tomto živote mu prináležalo na jednej strane prežiť život v celibáte (to bola jeho skúška)na strane druhej sa zamiloval do ženy jednej.Proste vtáky v trní ak ti to niečo hovorí.Čiže ak by sme nevedeli nič o karme nazveme to prekliatie.....

Olivero

Potakrv

Vieš, nech to znie akokoľvek - mnohokrát som sa už presvedčil, že diabol mi dýcha na krk.. a to myslím skutočne vážne. Dlhodobo,,, akoby som bol niekým silne prekliaty, možno ešte z detstva... Je veľmi zaujímavé, ale normálne to proste denno-denne cítim v tých ľuďoch naokolo že ten diabol sa na mňa pozerá a nedá si pohovka... možno je mi súdené trpieť samotou a tak aj zomrieť.

Veríš na takéto veci? Idem omrknúť tie dve knihy
Úspech si ty
Prečo sú muži z venuše a muži z marsu

Čím je chlap väčšie prasa, tým sa oňho ženy viac bijú. Príjde im zaujímavý, možno ho chcú zmeniť a prerobiť či mu iba pomôcť?
Ja som pre ne nudný, nezaujímavý.. nie je čo naprávať - taká sóda chlap na ktorom nič nevidia