Priatel nema dovod milovat ma

Príspevok v téme: Priatel nema dovod milovat ma
CoNarobim

Priatel nema dovod milovat. Nikdy ma nikto nechcel, nevadilo mi to. Potom sme sa spoznali a casom do seba zamilovali aj ked aom mu to vtedy nedavala najavo. On ano a stale ma dobijal a ja som stale odmietala az nakoniec som povolila. Odmietala som pretoze nie som pekna, nie aom ai nejaka najskaredsia ale viac sa to blizi o tej skaredosti. Na zakladnej som si za moj vzhlad vysluzila vela zlych reci, sice koncim strednu ale nejak som sa od zakladnej nezmenila az na to ze ai zehlim vlasy. Co sa tyka povahy, som taky melancholik a nemam rada spolocnost. Pri mojom priatelovi sa dokazek zasmiat a byt stastna a odviazana ale to ze byvavam bezdovodne smutna, sklesnuta, nudna, - prevyšuje. Tak naozaj nechapem ako ma moze milovat. Ked si predstavim jeho najlepsiu kamaratku, sice je zadana, ale je fakt nadherna, ziarive oci, cervene vlasy, top postava, v kuse sa smeje. Ked si porovnam ju so mnou, tak mi je az blbo ze som sla do vztahu ked som vedela ze v nom nebudem mat co ponuknut. Pritom vidim na priatelovi ze ma fakt uprimne miluje, ale kazdy den sa pytam prečo.

Zalubeny4

Ty ho budes sexualne pritahovat ovela viac ako nejaka sexica, lebo ta bude vnimat cez svoje vnutro a nie iba fyzicky. Sa mozes na to vyslovene tesit. To je uplne nieco ine ako sucha suloz. Ver mi, viem o com hovorim. Skus pri tom nebyt hanbliva a ked ti povie, ze mas nieco pekne a paci sa mu to, tak nepovedz, ze ty to tak nevnimas alebo tomu neveris. Jednoducho to prijmi alebo nekomentuj!

CoNarobim

Herb- ano to je pravda. Ale fyzicka krasa je tiez dolezita, tiez by si nemal sex s niekym kto ta vobec nepritahuje, tak som zvedava ked budeme sexualne zit, ci ho budem pritahovat alebo nie

CoNarobim

Dakujem vam, zoberiem si z kazdeho nejake ponaucenie ale nie je to lahke ked cely zivot som na svoj vyraz pocuvala nie zrovna pekne slová. A zrazu pride niekto kto ma miluje taku aka som. Je to pre mna neuveritelne

semario

Podľa mňa by si mala byť vďačná za to, že ťa má tak rád a mala by si hlavne na sebe popracovať, aby si bola aj ty zo sebou vyrovnaná

kladikonohak

Momentalne na zdravy a plnohodnotny vztah nemas, pretoze si samu seba nevazis a nemas sa rada. Musis v prvom rade zapracovat na sebe. Inac by sa tieto tvoje problemy vo vztahu prehlbovali a trapili by ste sa obaja. Urcite vyhladaj nejaku pomoc, ak nevies ako so sebou dalej. Nehanbi sa. Jemu to mozes aj takto vysvetlit, byt k nemu uprimna. Ak je aspon trosku vyspelejsi, pochopi to. Bud pocka alebo odijde. Pride dalsi, neboj sa.

Biela Kobra

CoNarobim, takto sa ťa spýtam: A ty ho ľúbiš?
Ak nie, tak sa s ním nehraj a povedz mu to, nech nezabíja s tebou svoje pekné roky.
Ak áno, tak sa spamätaj. Láska nie je obchod. Neľúbime "za niečo". Keď niekoho ľúbime, tak ho ľúbime tak, ako to je, v komplet balení aj s krivými zubami, veľkým nosom či riedkymi vlasmi. Proste je to tak. Darmo sa nehovorí, že láska je slepá.
Ty si váž, čo máš. Máš chalana, ktorý ťa úprimne ľúbi, tak sa v tom nešpŕtaj a vráť mu to. Dovoľ si pripustiť si, že si hodná toho, aby ťa niekto miloval. Veď v každom človeku je kúsok dobra, každý túži milovať a byť milovaný, tak sa teš z toho, že toto šťastie sa dostalo aj tebe. Keď sa naučíš svoju lásku prijímať, naučíš sa ju aj rozdávať, sama rozkvitneš, rozžiariš sa. Presne tak to funguje, tak to tak ber a nemysli na sprostosti. Tvoj chalan si nezaslúži, aby si ho takto podceňovala.