Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel nema dovod milovat ma

Príspevok v téme: Priatel nema dovod milovat ma
CoNarobim

Priatel nema dovod milovat. Nikdy ma nikto nechcel, nevadilo mi to. Potom sme sa spoznali a casom do seba zamilovali aj ked aom mu to vtedy nedavala najavo. On ano a stale ma dobijal a ja som stale odmietala az nakoniec som povolila. Odmietala som pretoze nie som pekna, nie aom ai nejaka najskaredsia ale viac sa to blizi o tej skaredosti. Na zakladnej som si za moj vzhlad vysluzila vela zlych reci, sice koncim strednu ale nejak som sa od zakladnej nezmenila az na to ze ai zehlim vlasy. Co sa tyka povahy, som taky melancholik a nemam rada spolocnost. Pri mojom priatelovi sa dokazek zasmiat a byt stastna a odviazana ale to ze byvavam bezdovodne smutna, sklesnuta, nudna, - prevyšuje. Tak naozaj nechapem ako ma moze milovat. Ked si predstavim jeho najlepsiu kamaratku, sice je zadana, ale je fakt nadherna, ziarive oci, cervene vlasy, top postava, v kuse sa smeje. Ked si porovnam ju so mnou, tak mi je az blbo ze som sla do vztahu ked som vedela ze v nom nebudem mat co ponuknut. Pritom vidim na priatelovi ze ma fakt uprimne miluje, ale kazdy den sa pytam prečo.

debilneotazky

sa zobud! mala by si zajsť v prvom rade za psychologom...!
niečo zo zebou robiť, lutovať sa dokaže každa troska!
ked ti prekaza tvoj vzhlad tak so sebou niečo rob, existuju kozmetičky, plasticky chirurgovia...! vela stastia

Zalubeny4

Boze toto iste som mal aj ja. Neskutocne som ju miloval a dodnes na nu myslievam. Neverila si, pytala sa ma, co na nej vidim, ze nech si najdem lepsiu, ze je neschopna, mavala smutne nalady, vravela, ze z nej nic nemam. Nevedel som jej vysvetlit, ze ked naozaj lubis, tak nevies preco, ze to tak jednoducho citis a ze laska nie je za ziadne zasluhy. Citil som sa pri nej stastny, srdce mi busilo, mal som motyle. Ked ma nechala, tak som sa spamataval rok. Dievca, ak ta ten chalan lubi, neries preco, snaz sa mu to nestazovat a uzivaj si to! Ta moja byvala zije sama v podnajme, chodi do prace tak, ze zije z ruky do ust. Jej asi robilo dobre byt nestastna.

Lollka

Urcite ma dovod ta milovat, len ty cez svoje komplexy nevidis to dobre co na tebe je. Urcite muzi nemiluju len krasne zeny s dokonalou postavou co maju radi spolocnost a su ukecane. Niekomu vyhovuju introvertky co moc nekecaju a viac ako vonkajsiu krasu si cenia tu vnutornu. Si hodnotny clovek jedno ci si pekna ci skareda, ci kecas vela ci malo, ci relaxujes v spolocnosti s alkoholom alebo v prirode sama. Toto vobec nie su vypovedne hodnoty toho ze si ne/zasluzis lasku.