Ahojte, vie mi niekto poradiť nejaký doplnok na pery? Nechcem žiaden ruž alebo lesk.. Som viac za prirodzenosť, bez líčenia sa ale mam pery bez farby a mam 15.. Iné baby si nemusia dávať žiadne ruže lebo ich pery maju peknú farbu ale moje sú síce veľké ale vždy vysušené aj napriek tomu že si dávam balzam a takej skor farby do hneda.. Viete mi niekto odporučiť nejaký výživový doplnok alebo niečo také čo by dodalo peram peknu prirodzenú farbu a zároveň ich vyživuje?
Doplnok
ked už, tak si mala uviesť aj značku toho balzamu čo použivaš, zjavne je nekvalitný, a ked mas suche pery je to aj znakom dehydratacie, piješ malo vody...!
mne napr. Labelo sice pekne zafarbilo pery na ruzovo ale mi vysušovalo,.. predpokladam ze ty pouzivas niečo podobne, kedze ti ich farbi do hneda...
zmeň balzam... možeš použivať miesto neho kokosovy olej, ak mas nejaku nadobku maličku, napr. z niečoho ako je "hojivy zazrak" -apropo niekto použiva na pry aj to.. do takej nadobky malej si das kokosovy ojej a mozes nosit so sebou...