Očná migréna pri námahe

Príspevok v téme: Očná migréna pri námahe
Kontr0lor

Od mala trpím migrénami s aurou, niekedy raz za 3 - 4 mesiace, inokedy aj viac krát za mesiac. Spúšťače už poznám ak sa im stránim je to ako tak ok :)

Problém ale je fyzická námaha. Často sa mi stáva napríklad pri túre že na začiatku ak poriadne makám príde očná migréna. Je to podobné ako aura pred migrénou s tým rozdielom že to prejde a už je dobre bolesť hlavy nepríde.

Viem že jediná liečba je vyhýbať sa spúšťačom a mať správnu životosprávu.

Lenže niektorým spúšťačom : šport, orgazmus, káva, pivo proste nikdy nepoviete nie. :D

Máte niekto s tým skúsenosť, pomohlo vám niečo "napríklad niečo prírodne, vitamíny doplnky"?

Hlavne by som rád obmedzil tú očnú pliagu pri športe, ako za 15 min to prejde a už môžem makať ako chcem ale hnevá ma to :)

Lion4545515

Kto ti povedal taku KKTINU ze ocna migrena ? Vsak ocna dr. ? Poriadne ju kupni doprdele spicatou topankou. Presne toto aj mne zajeb... ked uz nevedela co dalej a kebyze ma boli kkt tak by povedala kktna migrena ? Panaboha :D

K veci... mas suche oci vsak ? Problem sposobuju virusy, bakterie a plesne, ktore sa naseru do oci, zvonky, krvou alebo slzami. U mna to spustial borelioza, mozu to byt i parazity. Ak sa chces toho zbavit tak pomoc od dr necakaj ti ti nepomozu, musis PORIADNE nakopnut imunitu, vit c 1000mg denne, imunor, popripade polyox a kvapat si do oci koloidne striebro, poriadne to stipe, oci potom cervene jak angorak ale to je dobre, vtedy to zabije tie marhy v ociach a pak bolesti prejdu, dobry je aj isoprinosine na virusy.

Ocna migrena, ja porodim :D este kktna migrena keby tak :D