Mám veľké prsia

Príspevok v téme: Mám veľké prsia
Brunettebarbie

Ahojte
Chcem sa vám zdôveriť, mám veľké prsia (4-ky) som vysoká 173cm... Nie som tučná som akurát...všade kam idem tak tam len pohľady mužov, snažím sa nenosit veľké výstrihy, ženy po mne zazerajú... Poraďte mi čo mám robiť...snažím sa byť sebavedomá a brat to ako svoju prednosť... Aké prsia sa vám páčia viac malé alebo veľké ?

Bobricek

4-ky sú úplne v pohode, ja i veľa chlapov má rádo aj väčšie prsia než 4-ky. Myslím si, že by si nemala chodiť vyzývavo, ale ani ich úplne zakrývať. Zlatá stredná cesta je podľa mňa ideál pre každú ženu.

157157

haha ahoj no ked mas take velke a necheś aby po tebe pozerali, len ti ktori maju, daj si nejaky sal, satku :):):) aby to odputalo pozornost, inak neviem najlepsie vidiet, posli napr foto na sk177@azet.sk, v nejakej bluzke tielku a tak dakujem, potom ti napisem:)

Jajo543

Wau, ty musis vyzerat brutalne sexi, vysoka, velke prsia, sa necuduj, ze sa obzeraju chlapi, ti od toho aka si sexi a zeny od zavisti, ze by aj oni chceli take byt. Hlavne ostan skromna a dobre si vyber chlapa k sebe, lebo tym ako vyzeras sa okolo teba bude motat kopa oblbovacskych hajzlikov, ktorym pojde iba o to jedno, tak bacha na to.