Prosim vas pomozte mi, zalozila som tu uz x prispevkov, ale tento je akutny. Nechcem zit a myslim to naozaj vazne, udrzujem sa tu len kvoli rodicom. Som nezamestnana, bez kamaratov, kamaratiek, som cerstvo po rozchode, ktory som inicovala ja, lebo som sluzila len ako mop, ale nezvladam tuto situaciu. A zamestnat sa? Neviem si predstavit ani niekam ist, nezvladla by som robit. Nonstop placem ak si nedam dve silne tabletky, v noci nespavam, cele dni chodim len ako matoha po meste, aby ma to zachranila a aby som si nic nespravila. Modlim sa vkusez chodim na cintorin a do kostola, prosim Boha o silu, ale toto je silnejsie ako ja. Objednala som sa psychiatrovi, ale az o dva tyzdne, dovtedy je tak daleko a myslim, ze ani ten mi nepomoze a ze to budu len vyhodene peniaze. Nechcela som brat nikdy nic, ale nejde to bez nich. Neviem sa vzchopit, skusala som to milionkrat, teraz som uuplne na tom najhorsie, len chudnem, nemozem nic jest a chcem len odist z tohto sveta a ani to nemozem, pritom by to bolo pre mna vykupenie. Tuzila som len po laske a ak sa zamilujem, tak velmi hlboko a nechapem ako niekto mavne rukou a ide dalej, mam tie najhorsie predstavy a zabijam sa zaziva. Nemam nikoho na koho sa obratit. Rodicia su zo mna zufali a ublizuje im to velmi, ale nevedia mi pomoct. Co mam robit pane boze, co? Prosim nic ironicke ani negativne, lebo mne teraz naozaj staci minimum a nevaham, tak som na tom zle. Neviem sa s tym zmierit s neviem ist dalej. Aj predtym som zazila rozchody, no nikdy to nebolo taketo a kedze mam 30 rokov, som na tom milionkrat horsie aj ked vidim vsade babatka, rodinky a ja im nechcem zavidiet, ale boli ma ako som na tom ja. Poviem si, tak mi treba, sama si za to mozem a len ja trpim, ale je to strasne silne.
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.