ešte dávno som sa zoznámila s jedným fajn chalanom, len sme si už potom ani nepísali. Ale nedávno sme sa stretli na jednej akcii a povedala by som že sme si sadli. tam som sa do neho zaľúbila. Potom sme si len občas písali a na druhý týždeň v piatok som ho zavolala von. Po dlhom presviedčaní prišiel a zoznámil sa aj s inými kamarátmi. Keďže sa trochu pilo(on prišiel až neskôr tak neviem či bol opitý ale asi moc nie) a všetko prebiehalo fajn. Len potom sme sa aj bozkávali na čo sa neskôr vyhovoril na alkohol, aj keď ešte vtedy mi stále hovoril že či nepôjdeme aj zajtra niekam a podobné... Len ráno mi napísal a keď som sa ho spýtala že či sa teda niekam ide tak povedal že nie. Len v ten večer ako sme mali ísť von tak som sa rozprávala s jednou kamarátkou ktorá ho tiež pozná a pýtala sa ho na nás. A on že to nevidí na nič viac a keď sa ho opýtala že prečo tak povedal nie. Čo sme ani jedna nechápali. A ráno pridal fotku kde nu niekto anonymne písal že sa stretli v BA a že nevie na naho prestať myslieť a že či sa dajú dokopy. Len hovoril že nikoho iného v BA nepozná len nás. A ak to aj písal niekto iný tak to vyznelo akokeby som to písala ja. Ale celý deň sa neozval. A ja som s toho zúfala.
mám šancu?
ten chlapec nevie co chce...takze na neho kasli a hladaj si nejakeho ineho radsej!...
Uz pri casti "po dlhom presviedcani prisiel"bolo jasne,ze ta nechce.tak sa rozhliadaj po niekom inom,aby si nanho zbytocne nemyslela.