uväznená v tele

Príspevok v téme: uväznená v tele
LilianaRR

Ahojte, už takmer 10 rokov mám problémy so žalúdkom a trávením všeobecne. Bola som u viacerých lekárov, ale nikto sa nesnažil zistiť príčinu, len odstraňovať následky (tzn., že máte len kvantá liekov, aby vám bolo lepšie, ale chorí ste stále). Potom som skúšala aj rôzne alternatívy ako detox, liečbu bylinkami, enzýmami a inými doplnkami stravy, akupunktúru...zúfalá aj liečbu pomocou práce s energiami. Veľa som o všetkom čítala, snažím sa hľadať aj "babské rady", pretože nechcem brať stále lieky. Nenašla som nič a nikoho, kto by mi pomohol. Po tých rokoch vlastne stále neviem čo sa s mojím telom deje. Okrem týchto problémov sa mi začali nabalovať aj ďalšie - lymfatické uzliny, imunita, ženské problémy. Stále sa snažím hľadať nové spôsoby ako sa vyliečiť, ale je to pre mňa čoraz ťažšie. Lekárom už neverím. Alternatívy ma stáli už veľmi veľa peňazí a času. Začala som navštevovať psychológa, lebo som začala mať pocit, že to mám všetko len "v hlave". Vždy keď sa začnem cítiť trochu lepšie a mám radosť zo života a zo všetkého stav sa mi znova zhorší. Snažím sa myslieť pozitívne, ale nie je to už pre mňa ľahké. Stále len nejako prežívam, ale nežijem... Chcem sa spýtať ako to zvládate vy, ktorí trpíte chronickým ochorením, ja už neviem čo robiť? Ďakujem za prečítanie a budem rada, ak sa niekto pridá k tejto téme.

naturelia

no ked fyzicky ti nic nie je treba za tym hladat psychicky problem...
nervozita, stres, nejake tazke obdobie...
ja ked som bola pred skuskami dolezitimi, tak mi bolo zle na zaludok, som alergicka, stres zhorsuje alergicke prejavi, zacalo ma nadrapovat na zvracanie a ked som aj niečo zjedla a potom prisiel na mna stres ked uz som bola na odchode z domu tak som potom vyzvracala ranajky... takze tak... hladaj dovody vo svojej psychike...

Potakrv

Prešlo 5 -dní od môjho príspevku poslal som ti tri typy knižka Sam sobě doktorem je vinikajúca vec na domáce liečenie.
OSOBNE POZNÁM LUDÍ KTORÝM POMOHA!!!!!!!!
Ked si lekári nevedia rady toto je jedna z naj.!!!
Po druhé skutočne je na zamyslenie beseda z
Mudr.Rusnákom byvalým primárom v nemocnici Liptovský Mikuláš je to na youtube ide o jeho dlhoročné skúsenosti v liečení ludí už len na zamyslenie je to super!!!!!!!!volá sa to Skutočné príčiny chorôb vysielalo to Slobodný visielač.Za ďalšie je niekoľko kníh od Lazareva volá sa to D.
Diagnostika karmy každý človek na tomto svete by si to mal prečítať o to skôr keď má dlhodobo zdravotné ťažkosti a nevie si rady.Ale mi budeme radšej hluchý a slepý a budeme čakať ,že nás vyliečia nejaké kvapky.....!

Samoliecba

Ahoj,ja som mala tiez s trávením problem,zmenila som prostredie a ludi,ktorymi som bola v kontakte plus zacala jest mensie porcie jedal a hlavne som zacala casto pit matovy caj,vysadila perlive vody.skus pit matovy caj.zozaciatku mozno budes mat len chvilkovu ulavu,ale po case je to liek.a vediet,ktore jedla ti robia dobre a ktore nie.tiez som kedysi brala všelijaké lieky a probiotika,no pomohla mi az moja samoliecba.drzim palce.

LilianaRR

ahojte, diagnózu nemám stanovenú. Príznaky sú, že je mi na zvracanie, mám bolesti v oblasti žalúdka aj v bruchu - črevá. Neskôr sa pridal samozrejme reflux, nafukovanie. Bohužiaľ neviem presne určiť, čo by mi mohlo škodiť z potravy - býva mi zle aj na lačno aj po jedle, v noci... Na alergologiu som išla kvôli imunite aj týmto problémom, tam mi urobili len testy na celiakiu, ktorú mi robili tesne pred tým na gastre a vedeli o tom. Asi je to najlacanejší test :) neviem... Celiakiu mi testovi už 3-krát, aj keď nechápem prečo. Negatívne. Inak nikto nič. Bola som u troch rôznych gastro a momentálne hľadám nového alergológa. Jasné existujú ludia s oveľa horšími problémami a sú tu. Preto som chcela vedieť ako to ostatní zvládajú, keď lekári a iné pokusy nevychádzajú. A ďakujem za odpovede :)

simoonkaa1661

Ahoj,ja mám ten ist' problém.
Už viac ako 4 roky ma to trápi.
Ja som vysadila lieky,beriem vitamíny a výživové doplnky na trávenie,imunitu. Zlepšilo sa mi,niekedy sa vrátia prblémy ale nie príliš často,pokojný normálný život žijem.
Nemôžeš to braŤ tak drasticky,aj ja som bola vždy zdravá,a náhle sa mi objavili zdrav.problémy.
Najviac to pôsobuje stres-ničí ti to zdravie,dosť veľa makám.
Chcem byť stále najlepšia a moje telo to nakoniec pocítili.
Mne veľa pomáha,že viem čo nemôžem jesť.
Chod na vyštrenie na potravinovú alergiu a potravinovú intoleranciu. Proste ak travenie nemáš poriadku,tak sa ti potom ničí všetko,hlavne imunita.

Tomas12345

Na žalúdok začni užívať nejake kvalitne probiotika. Je dobré aj vynechat mucne jedla, a denne piť deci mrkvovej stavy.

pseudodr

nevidim napisanu ziadnu diagnozu...čo znamena: "problemy s travenim? zaludkom"?????

ake mas priznaky? problemy? aku mas diagnozu?

Zuzka8

Ahoj, ja mám jednu chronickú. Tiež je to ako na hojdačke. Ja ale dôverujem môjmu Bohu, pre niečo to mám a z časti viem prečo.

...

Alternatívu by som moc neskúšala. Ja iba klasických špecialistov a zdravý životný štýl. Človek vyzistí časom čo prospieva a čo nie.

Potakrv

Prečítaj si od Lazareva Diagnostika Karmy možno ti stačí jednotka ,aby si pochopila o čo tu vlatne ide da sa stiahnuť aj Pdf.Taktiež si vypočuj na youtube archív Slobodné rádio,Skutočné príčiny chorôb dr.Rusnák.....Sám sobê lekárem knižka na domáce liečenie......