Ahoj, volám sa Peter, mám 18 rokov a som už zúfalý z toho že nemám kamarátov .. Proste som typ človeka čo nevie o čom sa s tým druhým baviť..Ako keby mi niečo vo vnútri v tom bránilo. V detstve som mal kamošov chodili sme vonku, ale čím som bol starší bolo ich menej a teraz nemám vôbec nikoho.Všade chodím sám, nemám sa s kým ani porozprávať :( Často mám z toho už aj depky a neviem čo robiť, dokonca ani svoju budúcnosť nevidím priaznivo keď som vždy všade sám :(. .. Prosím poraďte mi ako si nájsť kamošov:(
Nemám kamarátov
Máš hádam nejake záľuby tak vieš o nich rozprávať?Ak ťa nič nebaví tak potom hádam o babách .
Ahoj Rik, ja som tiež skôr introvert a tiež sa nerada začínam rozprávať s cudzími ľuďmi, ja to prijímam na sebe. No ver, že dosť veľa robí ajto, či si s danými ľuďmi rozumieš. Ja som dlhý dlhý čas bola s ľuďmi, s ktorými som si rozumela a bolo dobre. Potom som mala čas, že som bola s takými, čo som si s nimi nerozumela a tým, že som introvert, tak to cítim a vnímam, že je to také nijaké troška. Ale raz za čas vybehnem vonku s tými, s ktorými si rozumiem, a je to také utíšenie pre mňa. Vtedy žijem. ...
Nerozmýšľal si ísť do nejakého krúžku? Tam môžeš spoznať niekoho
Ahoj Rik, ja som tiež skôr introvert a tiež sa nerada začínam rozprávať s cudzími ľuďmi, ja to prijímam na sebe. No ver, že dosť veľa robí ajto, či si s danými ľuďmi rozumieš. Ja som dlhý dlhý čas bola s ľuďmi, s ktorými som si rozumela a bolo dobre. Potom som mala čas, že som bola s takými, čo som si s nimi nerozumela a tým, že som introvert, tak to cítim a vnímam, že je to také nijaké troška. Ale raz za čas vybehnem vonku s tými, s ktorými si rozumiem, a je to také utíšenie pre mňa. Vtedy žijem. ...
Nerozmýšľal si ísť do nejakého krúžku? Tam môžeš spoznať niekoho
to si len myslis, zeby si nemal o com. o com bezne premyslas? o tom vsetkom sa da rozpravat aj s druhym. a aj mlcat spolu je fajn, ked sa pozerate niekam na vodu, na park a pod. temy ti naskocia same, to sa nemusis bat. aj ten druhy ma co povedat. prekonaj sa a niekoho niekam zavolaj.
Práve ja mám problém niekoho zvolať aj von pretože si dopredu premietnem ako to dopadne..bolo by trápne ticho a nemal by som si s tým človekom čo povedať, viem nie je to správne ale neviem ako to zmeniť..a keď vidím vonku partie ľudí čo sa spolu rozprávajú alebo sú na káve tak mi je do plaču že ja niečo také nezazijem..Neviete si ani predstaviť čo to robí s psychikou človeka..keď by som chcel mať nejaké kontakty ale zároveň aj nemôžem lebo som taký :(
Je takâ mala knižka Úspech si ty
Je tam veľa dobrých návodov,ako komunikovať z ludmi aj ako si hľadať priaťeľov kniha do života veľmi dobrá naozaj.Čo sa tyka dievčat atď súbor kníh prečo sú muži z marsu a ženy z venuše a tomu podobné od toho isteho autora neviem ako sa presne volajú ale hladaj.....
skusal si niekoho niekam zavolat? ved ty to mas jednoduche, zavolaj von nejaku spoluziacku, ci nechce ist a dovod si vymyslis, mozes aj totalne trhly a netradicny
Tým, že tu budeš o tom vypisovať si ale žiadny nenájdeš :)
skus pozriet na youtube nejake videa o tom ako s ludmi vonku nadviazat prvy kontakt :)
Tak musis najprv zacat sam od seba a potom si hladat az kamaratov!!