Zvláštny pocit na srdci

Príspevok v téme: Zvláštny pocit na srdci
Hjjjj

Dobrý deň; mám taky problém že priemerné raz za deň pociťujem jednorazový zvláštny pocit na srdci, ako keby mi silnejšie udrelo alebo vynechalo neviem to opísať. Mám 20 rokov a bol som preventívne pred rokom u kardiológa ( vtedy som tento problém nepociťoval ) tam mi povedal že sa mi jedna chlopna na 100 pecent nezaviera alebo niečo take; ale že to nie je nič vážneeže mám zdravé srdce len to budeme v priebehu rokov sledovať , preto potrebujem poradiť či by som ho mal navštíviť čo najskôr či neviete čo to môže byt.

SDLT

Tak asi budeš mať menej okysličenú krv, čiže viac na čerstvý vzduch, lebo sa ti zmiešavá oky a neokysličená krv. Nemusíš sa báť, nič sa ti nestane. Jednému kamarátovi síce povedal pred siedmymi rokmi jeden lekár, že dlho nepožije, ale žije dodnes. Trochu viac cvič ruky, aby sa ti roztiahli cievy v rukách, potom sa to viac dá do poriadku, ale opýtaj sa na lekára, že čo ti na to povie, či to je možné. Na rady iných, okrem tej mojej, ani nedávaj:-) A po francúzsky sa tiež pouč, to sa ti zíde v budúcnosti, klavír, gitaru takisto neopomeň, prosím ťa.