hospitalizácia na psychiatrii kvoli nestastnej laske

ema87

Ak idete dobrovoľne na psychiatriu a neskúsil ste pomoc liečiteľa, ktorý zachraňuje ľudskú myseľ fakt profesionálne, tak robíte chybu. Na psych. vám dajú lieky, na ktorých sa stanete pravdepodobne závislým. Vlastná skúsenosť. Jeden človek dokáže zázraky ak máte psychické ťažkosti. Ak nebudete naozaj vedieť kadiaľ ďalej skúste : Posúvam jeho kontakt : 0944195880 držím palce

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

NaRovinu5

A vobec je hanba ak niektp skonci na psychiatrii.Len ludia su vseobecne taki obmedzenci,sebci obmedzeni ze taka moznost ze je to pre nich hanba im ani na um nezide..Smutna je ludska spolocnost na urovni aspon 100rokov za opicami..tiez je pravdou,ze je tazke toho vodit, kto sam nechce chodit..!

NaRovinu5

Robit si srandu z ludskych citov (a nestastnej lasky) neni velmi pekne. Je smutne ak clovek kvoli laske skonci na psychiatrii. Je to hanba. A ani velmi nie pretoho co na tej psychiatrii skoncil.Ved psychiatria to je vlastne odkladacie miesto-odkladacka-nepotrebnych.Malokto je tam dobrovolne.

chloeee3

Moja sestrenica bola,ale nobola hospitalizovaná. Ona mala aj pokus aj o samovraždu. Dostala psychický skrat a odpadla,tak ju odviedli do nemocnice. Tam zistili,že má depresiu. Nebolo ju treba hospitalozovať,bola na pnke 2 týždne.
Brala nejaké lieky,za 2 mesiace bola už poriadku.
Medzitým chodievala ku psychiatričke na kontrolu,rychlo sa dalo do poriadku.
Na začiazku(1x) sa nevedela vyrovnať so stratou lasky,2x uz to brala pohode a na 3x uz spoznala svojho manzela a otca svojho syna :-)

0v4cka

no min sa nejaky pokus o samovrazdu vyskytne tazke urcite budu aj hospitalizacie... nepodcenoval by som to. lbe je ze to ma taky spolocensky status. imho po kazdom tazkom rozchode by navsteva psychologa nezaskodila.