Ahojte,
zaujimal by ma Vas nazor na danu situaciu. Poznam sa s jednou slecnou polroka, spociatku prve dni ako sme sa spoznali sme boli vzajomne velmi zaujati, hovorilo sa o rande apod., zial, z jej strany to z nejakeho dovodu vzislo. Nase sebapoznavanie a kamaratstvo pokracovalo dalej, az som jej pred letom povedal, ze ja k nej citim nieco viac ako len kamaratstvo, na co mi odpovedala, ze ona to, zial, tymto smerom neciti (s tym som absolutne ratal, len som proste chcel, nech vie o tom ako to vidim ja). V lete sme spolu na jednom univerzitnom pobyte v zahranici spolu zili a v podstate sa tym padom vidali denne 3 a pol mesiaca. Bolo to celkom turbulentne, sem-tam sme sa pohadali, boli na seba mierne nahnevani, potom zase normalne spolu fungovali a tak. Ja som pocas celeho pobytu nad nou premyslal, vedel som, ze to nie je vzajomne, tak som ju s tym nechcel otravovat a myslel som, ze to bude fajn, ked sa od seba odlucime a nebudeme pak nejaky cas vidat a pisat si. Lenze posledny tyzden a pol aj z jej iniciativy medzi nami nieco bolo, z coho som nepochopil, preco nas kamaratsky vztah chcela posunut tymto smerom, ked sama nic viac nechcela. Pokial by to bolo len o vyspani, tak by ma to tak nemrzelo, proste sex a nic viac. Ale, co ma na tom prekvapuje, ze aj pocas dna na ulici a podobne ma zacala objimat, dala len tak pusu, dotyky a pod. Z coho mi vobec nejde do hlavy, co vlastne chce, preto sa pytam Vas ako by ste si to vysvetlili a kategorizovali ju :D. Viem, je to zvlastne, ale rozpisovat dlhe litanie sa mi nechce, tak snad je to z textu pochopitelne. Vztah so mnou nechce, tym som si isty, piseme si v podstate denne tonu obrovskych sprav, ale z jej strany nic, co by nasvedcovalo, ze by chcela nieco viac, takisto ked sme posledne dni cestovali, tak vravela nieco v zmysle, ake je super, ze sme na plazi spolu na dovolenke a nechodime spolu. Mna len na tom matu tie bozky, objatia a prejavy pocas dna z jej strany. Chcela proste podla Vas len pocit vztahu na par dni a to je vsetko ? Dakujem.