Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kamaratka

Príspevok v téme: kamaratka
lobogo

Ahojte,

zaujimal by ma Vas nazor na danu situaciu. Poznam sa s jednou slecnou polroka, spociatku prve dni ako sme sa spoznali sme boli vzajomne velmi zaujati, hovorilo sa o rande apod., zial, z jej strany to z nejakeho dovodu vzislo. Nase sebapoznavanie a kamaratstvo pokracovalo dalej, az som jej pred letom povedal, ze ja k nej citim nieco viac ako len kamaratstvo, na co mi odpovedala, ze ona to, zial, tymto smerom neciti (s tym som absolutne ratal, len som proste chcel, nech vie o tom ako to vidim ja). V lete sme spolu na jednom univerzitnom pobyte v zahranici spolu zili a v podstate sa tym padom vidali denne 3 a pol mesiaca. Bolo to celkom turbulentne, sem-tam sme sa pohadali, boli na seba mierne nahnevani, potom zase normalne spolu fungovali a tak. Ja som pocas celeho pobytu nad nou premyslal, vedel som, ze to nie je vzajomne, tak som ju s tym nechcel otravovat a myslel som, ze to bude fajn, ked sa od seba odlucime a nebudeme pak nejaky cas vidat a pisat si. Lenze posledny tyzden a pol aj z jej iniciativy medzi nami nieco bolo, z coho som nepochopil, preco nas kamaratsky vztah chcela posunut tymto smerom, ked sama nic viac nechcela. Pokial by to bolo len o vyspani, tak by ma to tak nemrzelo, proste sex a nic viac. Ale, co ma na tom prekvapuje, ze aj pocas dna na ulici a podobne ma zacala objimat, dala len tak pusu, dotyky a pod. Z coho mi vobec nejde do hlavy, co vlastne chce, preto sa pytam Vas ako by ste si to vysvetlili a kategorizovali ju :D. Viem, je to zvlastne, ale rozpisovat dlhe litanie sa mi nechce, tak snad je to z textu pochopitelne. Vztah so mnou nechce, tym som si isty, piseme si v podstate denne tonu obrovskych sprav, ale z jej strany nic, co by nasvedcovalo, ze by chcela nieco viac, takisto ked sme posledne dni cestovali, tak vravela nieco v zmysle, ake je super, ze sme na plazi spolu na dovolenke a nechodime spolu. Mna len na tom matu tie bozky, objatia a prejavy pocas dna z jej strany. Chcela proste podla Vas len pocit vztahu na par dni a to je vsetko ? Dakujem.

ManikaMa

lobogo, ďakujem. A áno to bol len môj nazor, ja chápem že si sem prišiel po radu, preto som dala aj svoj názor, svoju skúsenosť. A aj to, že tie dotyky vôbec nemusia znamenat nič. A pozri, ak by naozaj chcela s tebou byť vo vzťahu, tak by bola, a nerobila by žiadne vykrucacky, a výhovorky že prečo nie vztah. Podľa mňa sa zbytočne zameriavas na ňu, pritom možno má o teba záujem niekto iný. Často pri zamilovanosti alebo zamerani sa na jedného človeka si nevšímame okolie a možno aj prehliadame niekoho kto by o nás, našu lásku stál. Viem že je ťažké priznať si, že to nemá budúcnosť s dotycnou, no ja to tak vidím, z pohľadu ženy. Možno keby o teba prišla ako o kamaráta až potom by pochopila čo ku tebe vlastne citi. Vzťahy sú zložité a väčšinou dosť pomotane, veľa pomáha úprimná komunikácia. Veď nemáš čo stratiť. Tak ako sa tu pýtaš na fóre, spýtaj sa to priamo jej, ale podľa mňa zas bude vykrúcať, lebo asi sama nevie čo chce, alebo ťa má ako také zadné dvierka. Niekedy zbytočne mrhame energiou na niekoho, kto nás neberie ako niekoho podstatneho vo svojom zivote. Nebude pre teba samého lepšie sa od nej odpútať? Alebo aspoň nachvíľu prerušiť kontakt, na pár dní, nejak sa jej vyhnúť, a ako bude reagovať...

zavinacicek

Ak slušne nezarábaš, zabudni na akýkoľvek vzťah so ženou. Chudobní muži sú dobrí len na uspokojenie sexuálnych potrieb nás žien. My ženy sme prefíkané, vieme vás opantať dotykmi, pohľadmi, len aby sme dosiahli svoje, teda sex čii peniaze. Vzhľadom na to, že je veľmi málo bohatých mužov, ktorí sú zároveň schopní uspokojiť aj naše sexuálne potreby, musíme mať aspoň dvoch. Takže počítaj s tým, že nie si jej jediný.

Lollka

Ja som raz mala milenca, po rozchode som chcela byt nejaky cas sama ale sex chybal tak som si jedneho nasla. Nikdy som k nemu nic necitila, napriek tomu som ho v posteli tiez aj objala, to dobre padne. Ale nedavala som mu pusy ani som ho nechytala na ulici za ruku. Tazko mi je pochopit ju preco to robi, mozno len preto ako pise niekto podo mnou aby ti urobila radost? Ja myslim ze takto ti radost neurobi a je to zbytocne hranie sa s tebou a dostavanie ta do neistoty. Normalne si s nou sadni a spytaj sa jej preco to robi a ako ta vlastne bere. Pri takomto type vztahu aj ked je len milenecky je potrebne si nastavit pravidla. Jak som to mala ja s hentym, tam sme sa jasne dohodli ze len obcasny sex a nic viac. Spytaj sa jej aky typ vztahu od teba ocakava a ak ti povie ze kamaratstvo s obcasnym sexom, pusami a drzanim za ruky ale nikdy nic viac, tak je len na tebe ci ti to vyhovuje a ci to budes akceptovat. Ak ti povie ze za ruku ta chyta aby ti urobila radost tak jej povedz ze radost ti tym nerobi a nech si to radsej odpusti (ak to tak je). Pokial ty tuzis po vztahu a s nou mas len nieco co sa tvari ako vztah ale vies ze nim nikdy nebude asi ta to stastnym neurobi. Ona si moze skor ci neskor najst niekoho do koho sa zalubi a a tebou toto zo dna na den ukonci ako sa budes citit.

lobogo

ManikaMa - ano, poznas len moju verziu, to je fakt, ktory nepopieram. Ale prisiel som sa sem poradit so situaciou, v ktorej som, aky by malo zmysel to nepisat, co najviac objektivne ? Naco by mi bola odpoved na nieco prikraslene ? :-) Ta tvoja situacia ma mrzi, o to viac, ked to prerastlo do fyzickeho nasilia... ...Kazdopadne, nenaliehal som na vztah vobec, chcel som sa spoznavat, ano, pozval som slecnu niekolkokrat von. Ale nie som typ, aby som na to naliehal, pokial pozvem a dievca 2-3x odmietne, vidim, ze nema zaujem a bud sa ozve sama alebo nic. S tym sexom to je ale asi podobne, myslim, ze to mohlo byt tym, ze ho dlho nemala a mna proste poznala, tak preco to nevyuzit. Lenze dotyky, bozky a zvysok velmi casto iniciovala sama pomimo, ja som o to vobec nestal, ja som vedel, ze to po tom tyzdni najskor skonci, preto ma len prekvapilo, ze to chcela drzat za ten tyzden tak "blizko". Naroky si na nu ozaj nerobim, len som sem prisiel po nazor, aby som si vedel interpretovat tie vztahove prejavy mimo sex. Ozaj nie som posadnuty :-) a dufam, ze na podobneho uz nenarazis. Dakujem za nazor.

lobogo

cikiciki94 - primarne som chcel vediet, ako vy, zeny, vnimate takyto pristup a pocut Vas nazor. Ja som si viac-menej isty, ze z toho nic nevykuzlim, vnutorne to akceptujem, len este keby to chcela akceptovat aj moja hlava :-). Ako s tou plazou to bolo tak, ze sme tam boli my dvaja a jej dobra kamaratka, a hento v podstate povedala, ked sme tam boli sami. Nie som naivny v tomto vobec, len ma to proste mrzi. Bol by som o dost radsej, keby sa posledny tyzden a pol neodohral so mnou, ale s niekym inym. A s tou vetou, ze je na svete milion zien mas pravdu, ale nesnazim sa na zeny pozerat ako jednu z mnoziny mnohych, beriem ich ako vynimocne celky, s ktorym si bud sadnem alebo nie. Stretnutie nejako naplanovane nemame, zijeme, studujeme a pracujeme v jednom meste, ale ja som teraz doma, cize mozno sa stretneme buduci tyzden, ten dalsi, o mesiac, neviem. Otazky nemam v plane ziadne, ja viem na com som, ako som pisal, mozem to nechat len plynut.

ManikaMa

Tak poznáme len tvoju verziu, ktovie ako to všetko v skutočnosti je. Mala som kamaráta, ktorý len čo má spoznal, hneď chcel vzťah, ja som vtedy bola šťastná že som sama, on stále naliehal pozýval má na schôdzky, no a samozrejme sme si aj písali. No veď škaredý chalanisko nebol, ale vždy som mu vravela že nechcem vzťah, lebo s ním by som do vzťahu nešla. Aj keď medzi nami nebola nejaká extra fyzická príťažlivosť, napriek tomu som sa s ním vyspala, jednak som dlho nemala sex, jednak to bol človek ktorého som už pár mesiacov poznala. A samozrejme z nich som chodila s ním na výlety k jazeru, do podnikov, na prechádzky. A občas som ho aj chytila za ruku alebo opätovala bozk, aby mal chlapec aspoň akú takú radosť keďže vzťah som odmietala. Naše kamarátstvo sa skončilo, keďže chlapi si samozrejme myslia, že keď sa s nimi žena vyspí, uz je ich, už im patrí, už si na ňu nárokujú.. takže chalanisko začal chorobne žiarliť, vyvolával mi každú chvíľu otravoval až nakoniec prišiel až za mnou a keďže som mu celý deň nedvíhala tak ma fyzicky napadol. Takto sa z môjho kamaráta vykľul násilník. Vďakabohu sa mi ho podarilo striasť, teraz už má novú obeť čo ju terorizuje. Takže aj takto môže dopadnúť obyčajné kamarátstvo, aj keď on bol mnou posadnutý už od začiatku.

cikiciki94

ale panna sa ako tak tyka vody, je v blizkosti vodnych znameniach co sa tyka porozumenia :-)

a inak....dobre si vyjadrila ten zvysok. :-)
No mozno ju tym rozhovorom trosku nakopne...ci teraz alebo po mesiaci alebo po skusenostiach co ju nieco v zivote aj naucia....ma moznost mat rozumneho chlapa... len to je to,ze niektore zeny chcu rasneho bohateho nrozumneho ...

simiona

Počkať, ryby sú vodné znamenie, ale panna je zemské znamenie.

Keď si písal o tom, že tam mala viac chlapov, ale ona chcela byť s tebou... Nuž, chlapče, ako tu už bolo napísané... To neznamená, že aj oni chceli ju.

Mne to pripomína, lepší vrabec v hrsti ako holub na streche. A ty si ten vrabec.

cikiciki94

Ahojky L.
myslim, ze ak by bola pravda,ze ju nepritahujes,pocitil by si to hned na zmene spravania, ze uz by napr nepsiala dlhe spravy alebo reagovala napr vies co odpisem neskor mam teraz nejaku pracu a tym by sa evidentne nejak prejavila,ze zaujem stratila.
Alebo by ti to napisala narovinu... iskra medzi vami byt musi ... inak by nedoslo ani k fyzickemu kontaktu.... urcite sa vzajomne pritahujete.
Mozno jej teraz vyhovuje sloboda, a radsej povie,ze nie si jej typ...aby si si u nej nerobil nadeje? mozno ta ma v rezerve? Ale to by od nej nebolo pekne,dost egoisticke. Kazdopadne treba sa o Vas porozpravat aby si aj ty vedel, ci to ma buducnost medzi Vamo alebo nie,rad by si sa pohol dalej a chces zenu na zivot nie na ulet a ani na vylety.
Inak toto bolo dost cudne ked na plazi povedala ake to je super ze nie ste spolu a predsa ste tam sami dvaja? Moj nazor na to je ze dievca sama nevie co este chce, toto je dost detinske,ta veta ,ktoru som pred par sekundami citovala....
cize jednoznacne tam treba rozhovor . Ak chces daj nam tu o tom vediet ako to dopadlo ale nebud naivny. Ak niekto miluje, prizna to. A nie cez pusinky ani dotyky ...ale celkovo spravanim,ze si Ta vazi, ze ma zaujem planovat s tebou buducnost, zaujimat sa o teba ako takeho.... Dotyky a bozky si od Vasej situacie odmysli,lebo ta to len zmanipuluje k naivite.Otvor oci a pocuvaj c ti bude hovorit ked sa budete rozpravat.
Je milion zien nie je jedina na tomto svete. A je malo chlapov, ktori si s prepacenim nedokazu zatrkat so zenou ak tam nie su city! a ak je ona z tych co to robi a vyuziva, nezasluzis si to!!
Kedy sa mate stretnut a ake otazky mas na nu ? Inak vy ste daleko od seba myslim ona je z ineho mesta ako ty? je medzi vami dialka?
A ani ja neverim na znamenia,ale na tie charakteristiky ano.... obidve ste vodne znamenia cize rozumiete si urctite ,nie ste protiklady.... ale to na margo mojho myslenia. :D :)

lobogo

monamini - ja myslim, ze dobre viem ako to so mnou mysli, viedli sme tuto debatu uz raz. Len ma proste zaujimal nazor sirsieho okolia, lebo nejako si to nechcem este plne pripustit.

cikiciki94 - spoznali sme sa na povinnom meetingu pred spominanym pobytom a odvtedy sme v podstate v kontakte dennodenne. Ja som to zacal "citit" viac ako kamaratstvo niekedy zaciatkom maja dajme tomu. Ano, obaja sme mali uz niekolko vztahov za sebou. My sme sa spoznali na tom meetingu pred pobytom, boli sme v kontakte, rozhodli sa, ze spolu poletime a budeme spolu byvat, kedze ani jeden z nas nikoho dalsieho, kto na pobyt isiel, nepoznal. Uf, na znamenia absolutne neverim, ale ked sa pytas, tak ja som panna a ona ryby. Nemame ziadne spolocne plany takto, lebo akceptujem, ze sme len obycajni kamarati, cize neplanujeme takto nic. Spolocne zaujmy a od nich odvijajuce sa plany by ale v pripade niecoho boli to najmenej. Hmmmm, som si isty, ze som bol momentalne jediny, inak by som do toho uz vonkoncom nesiel. Len viem, ze nebudem isto posledny :-). Tuto otazku som sa jej nepytal, viem od nej, ze sama nevie, co chce a z jej pristupu a posobenia som vydedukoval, ze bud si so mnou nerozumie ako by chcela (co sa ale vylucuje nadmernym kontaktom medzi nami) alebo ju proste nepritahujem (co sa tiez v podstate vylucuje tym poslednym tyzdnom :D). Ale ziadne blizsie prejavy z debat ku mne mne nema, tykalo sa to len toho tyzdna a pol, kde to bolo cisto len fyzicke. Cize mi z toho vychadza, ze nevie, co chce, resp. to rozhodne nechce so mnou alebo chce byt proste este sama.