Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kamaratka

Príspevok v téme: kamaratka
lobogo

Ahojte,

zaujimal by ma Vas nazor na danu situaciu. Poznam sa s jednou slecnou polroka, spociatku prve dni ako sme sa spoznali sme boli vzajomne velmi zaujati, hovorilo sa o rande apod., zial, z jej strany to z nejakeho dovodu vzislo. Nase sebapoznavanie a kamaratstvo pokracovalo dalej, az som jej pred letom povedal, ze ja k nej citim nieco viac ako len kamaratstvo, na co mi odpovedala, ze ona to, zial, tymto smerom neciti (s tym som absolutne ratal, len som proste chcel, nech vie o tom ako to vidim ja). V lete sme spolu na jednom univerzitnom pobyte v zahranici spolu zili a v podstate sa tym padom vidali denne 3 a pol mesiaca. Bolo to celkom turbulentne, sem-tam sme sa pohadali, boli na seba mierne nahnevani, potom zase normalne spolu fungovali a tak. Ja som pocas celeho pobytu nad nou premyslal, vedel som, ze to nie je vzajomne, tak som ju s tym nechcel otravovat a myslel som, ze to bude fajn, ked sa od seba odlucime a nebudeme pak nejaky cas vidat a pisat si. Lenze posledny tyzden a pol aj z jej iniciativy medzi nami nieco bolo, z coho som nepochopil, preco nas kamaratsky vztah chcela posunut tymto smerom, ked sama nic viac nechcela. Pokial by to bolo len o vyspani, tak by ma to tak nemrzelo, proste sex a nic viac. Ale, co ma na tom prekvapuje, ze aj pocas dna na ulici a podobne ma zacala objimat, dala len tak pusu, dotyky a pod. Z coho mi vobec nejde do hlavy, co vlastne chce, preto sa pytam Vas ako by ste si to vysvetlili a kategorizovali ju :D. Viem, je to zvlastne, ale rozpisovat dlhe litanie sa mi nechce, tak snad je to z textu pochopitelne. Vztah so mnou nechce, tym som si isty, piseme si v podstate denne tonu obrovskych sprav, ale z jej strany nic, co by nasvedcovalo, ze by chcela nieco viac, takisto ked sme posledne dni cestovali, tak vravela nieco v zmysle, ake je super, ze sme na plazi spolu na dovolenke a nechodime spolu. Mna len na tom matu tie bozky, objatia a prejavy pocas dna z jej strany. Chcela proste podla Vas len pocit vztahu na par dni a to je vsetko ? Dakujem.

cikiciki94

lobogo

Mozem vediet ako ste sa vobec spoznali? Kedy si sa stihol takto zamilovat? ci to nie je len chvilkova zalezistost? ona uz niekedy mala vztah?popripade vztahy? mozno ma v sebe nejaky blok ?
Celkovo nerozumiem vasmu fungovaniu ani tomu pobytu. Isli ste na poyt ako kamarati a tak sa u teba prebudila zamilovanost?
inak nie som na znamenia ze by som si citala kazdy den horoskop to nie ale na povahy v znameniach verim mozem len tak z mojho zaujmu vediet ake sy ty a ake je ona znamenie?
Co sa tyka Vasho pisania mate aj nejake spolocne plany? myslim dajme tomu kam pojdete co budete robit ak budete spolu a tak? mozno ako tu bolo spoominane, nudi sa a zahrava sa s chlapmi. Co ak to robi s viacerymi naraz?
A ak si sa jej pytal preco nechce normalny vztah co povedala? ak k tejto otazke nedoslo opytaj sa jej to ,ake ma zabrany byt v partnerskom zvazku? boji sa nejakej straty slobody alebo? ake ma zabrany? nevie s azamilovat? tak potom naco je dobre prejavovat k tebe dotyky,bozky ci uz pri tebe alebo na verejnosti? mozno ani sama nevie co to dievca chce.

lobogo

Majdanova - hej, viem, ze by som to mal riesit primarne s nou a uz sa to pomaly k tej debate aj schyluje, len ma zaujimal nazor aj niekoho absolutne nestranneho, tak som to pisal sem

cikiciki94 - momentalne sa ani nestretavame, len sme spolu v kontakte, predsa len je to iba druhy tyzden od pobytu. Ja viem, ze tym idem proti sebe, preto to potrebujem nejakym sposobom vyriesit uz cim skor. Ako uplne utnut to nechcem, aj ked viem, ze by to bolo to najrozumnejsie riesenie teraz. Tak mne vyhradne iba o sex s nou nejde, aj som jej to potom povedal, mna to bez citov nejako moc nelaka. Toto bolo skor len sebecke riesenie odomna, kde som ju chcel aspon chvilku mat pre seba a viem, ze sa to najskor uz nezopakuje, lebo nechcem aby sa to tymto smerom uberalo. Spravy su vseobecneho charakteru, riesime ako sa kto ma, ake sme mali dni, co robime, veci, co nas zaujali apod. No, ja si tie jej prejavy neviem interpretovat, preto mi napadlo ozvat sa sem, aby som dostal nazor od viacerych zien o co jej ide :-). Mne to pride take, ze sama nevie, co chce. Na jednej strane nie som pre nu chlap, s ktorym by chcela byt, nepritahujem ju apod. Na druhej strane jej chyba ale laska a pozornost a vsetky prejavy, ktore k tomu patria, a tak som jej tuto medzeru vyplnal. Len stale sa pytam, preco akurat ja, ked pokial jej islo len o taketo chvilkove "uspokojenie", tak pocas pobytu si mohla vybrat hociktoreho ineho chlapa, ktory by ju aspon pritahoval (takych tam bolo vela, isto by nejakeho nasla).

cikiciki94

ja by som sa utiahla, prestala sa nejak stretavat a tak...ak jej na tebe zalezi bude ta vyhladavat uz len z pocitu ze jej chybas...a ak nie, ma ta na haku mozno, mozno len potrebuje pocit ze nie je sama ale realne to citi inak ...mozno potrebuje aj volnost aj niekoho s kym bude takto...tazko povedat. no skus sa neozyvat , ides tym padom proti sebe, viac budes namotany viac zamilovany alen aby to nedopadlo tak ze nakoniec skonci s uplne jinym muzom, je predsa mlada a ma len 22. Aj ty si mlady, mas plno inych oznosti. To ta nechcem odhovarat ale treba otvorit oci...vztah kde je zaujem len z jednej strany nie je vztah o laske...mozno ta ma len na ten sex. Dnes je doba zvlastna sex sa bere ako potreba kde uz laska nie je nutna skor hmm?uzivanie zivota? neviem ale v mojom okoli to vidim sama, ze su vztahy s tzv.vyhodami...nechodia spolu,maju volnost a maju sa na sex...aby to nemuseli vyhladavat stale inde ... a o com si pisete vase dlhe spravy o vas dvoch alebo o com? ja byt ty trosku spomalim, stiahnem sa na stranu a cakala by som teraz zaujem z jej strany...ak sa nechces trapit urob rozhodnutie. Skoda by bola takeho rozumneho chlapa ktory sa mozno nechava vyuzovat ci vyplnenim volneho casu pre niekoho,ci pre sex ci preco? to ze sa ta dotyka dava ti ruku medzi ludmi...je to nejaky prejav ale ty musis zstit ci to je z lasky alebo..hmm divadielko na odrzanie si ta?

Majdanova

Tak si to skús s ňou vydiskutovať. Ale väčšinou to tak býva, že keď sa jedna strana prestane snažiť, tak si to tá druhá uvedomí a začne sa aj ona. Porozprávajte sa o tom a uvidíš, aký bude mať teraz na to názor

lobogo

cikiciki94 - Ja ju nedobyjam a ani som nedobyjal vobec. Rozpravali sme sa o tom a ked som vedel, ze z jej strany to nie je opatovane, tak som sa snazil respektovat, ze sme len kamarati. Preto som proste prekvapeny, co sa medzi nami odohralo za posledny tyzden a pol, ked som neprejavoval vobec ziadnu snahu tymto smerom. Uf, to, samozrejme, nie , pobyty sme si obaja hradili sami, ozaj by som to len tak niekomu nezaplatil :-). Ja mam 26 a ona 22.

Angelika3

Ahoj, podľa mňa baba normálne túži po láske a ty jej zrejme nie si protivný a bol si "poruke", tak si to zažíva aspoň s tebou, keď už nemá niekoho "lepšieho". Počas pobytu zrejme neriešila nič s niekým iným, pretože ani nemala s kým, zrejme o ňu neprejavil záujem nikto o koho by mala záujem aj ona. Vieš, baby tiež nemôžu mať každého, na ktorého by si len tak luskli prstom.
No a tiež môže byť aj to, že keďže ty si poslednou dobou usúdil, že to nemá cenu a tým pádom si sa od nej tak trochu odtiahol a nezahŕňal ju sám od seba pozornosťou, tak ju to navnadilo, aby bola iniciatívnejšia a tú pozornosť si tak trocha vynucovala sama. Možno sa zľakla, že už o ňu nemáš záujem ani len ty.
Neber to v zlom, ale celé je to strata času.

cikiciki94

ahoj...hmm mozno ma potrebu aby si ju nejak viac dobijal? mozno ta lubi ale neprozna to aby si sa "prestal" snazit a boji sa ze ak spolu budete tak pride to coho sa bala? neviem.
Inak aj to otazka..chodite na pobyty atd atd to vsetko hradis ty? nechcem hadzat do jedneho vreeca ale ak si ty ten kto ju nosi kade tade zenam lichoti chodit si po vyletoch a robit zo seba milenku nikeomu....nie ku..,ale milenku!cize aj city tam mozu byt.
tazko povedat.Kolko rokov mas ty a kolko ona?