Prečo chceme tých ktorí nás nie a naopak

Príspevok v téme: Prečo chceme tých ktorí nás nie a naopak
Emmca

Prečo je to tak? Stáva sa vám to? Ja som si sľúbila, že sa mi to už nestane, že sa tomu nejak vyhnem a zrazu som spoznala niekoho, u koho sa to opäť stalo...on síce momentálne netúži po nejakej konkrétnej žene, ale mňa si ani nevšimne..neopätuje mi úsmev, pohľad a čaká na tú pravú..vtierať sa mu nebudem, chápem to, možno by som sa mu mala vyhýbať aby ma to prešlo..za to mám večné šťastie na chlapov, s ktorými si nerozumiem, nie sme na jednej vlne alebo sú sukničkári a podobne...podľa mňa to nie je o zakázanom ovocí, ktoré by malo chutiť najlepšie, lebo s mužmi, ktorých som v živote spoznávala ja, ktorí by chceli niečo viac, by z toho nič nebolo ani keby si ma nevšímali...Až na jedného..zaľúbeného kamaráta, ktorý je dobrý, rozumieme si, poznáme sa už pár rokov ale chýba tam tá iskra...už uvažujem, že to skúsim s ním, mám ho rada a nechcem byť stále sama, alebo s niekým, kto vzťahy neberie vážne, možno mi je súdené ostať sama...poznáte to? prešiel si niekto z vás niečím podobným? našli ste toho pravého/ pravú?

kamosko

Mam to tiez tak, asi kazdy to tak ma, co je "nedobrovolne" slobodny. Je to otrasne, ani na sebe to nemam rad. Su ludia, co ta chcu, no tie nechcem ja, a naopak. Ale tiez je duplom smutne, ked spravne dievca hladajuca jedneho, sa nakoniec rozhoduje, ze si najde len niekoho kto neberie vztahy vazne, a to su suknickari. A tiez ten vyber, ostat sama, ci dat sancu tomu co ta miluje par rokov, alebo sa len nechat suknickarom...

veriaci32

Toto sa stavalo aj mne
Babu ktoru som chcel.ma nechcela a tu co som nechcel.ma uhanala.
Bol som z toho tak zufaly ze som sammusel zdoverit knazovi preco mi to Boh robi? Knaz mi povedal ze synak cesty bozie su nevyspytatelne a ze to comu teraz nerozumieme ukaze svoju tvar v buducnosti a ze Boh ma s kazdym z nas svoje plany aj co sa tyka ludi ktorych nam posiela do cesty.
Vsetkemu comu teraz nerozumieme sa nam zjavi jasne v buducnosti.
Este si dovolim taku myslienku nakoniec.
Kazdy clovek ktoreho v zibote stretneme je pre nas testom, trestom alebo darom. No preco je to tak vie len Boh.