Chronický unavový syndrom

Príspevok v téme: Chronický unavový syndrom
IrenkaCZ

Zdravim pratele,

Byla mi diagnostikovana nemoc : chronicky unavovy syndrom ve velmi pokrocile forme , problémy pretrvavaji roky ale nik mi nebyl schopny nic diagnostikovat az ted.

Projevy ako Extremni unava, problemy se srdcem , extremni zadychani pri chuzi po byte a pod., nizky tlak(vrchni i spodni 90/50) a vysoky tep (90 / min) , horečka.

Dostalo se to do stavu kdy uz nemuzu ven ani nijak jinak se sama pohybovat.

Je tu nekdo kdo trpí touto nemoci ? pripadne rady jak nato ? docetla jsem se neco o nadledvinkach o ich vysileni , ale ani adrenal cortex tomu nepomohl.

Dekuji za kazdou radu :(

Irča

Lion544564

Mas horecky ? Panajana mna z tych chujov lekarov asi jebne nacisto uz. Tak mas horecky a ooni ti drbnu CFS ? Pricina horeciek ? Ries to co som napisal bo ma asi drbne :D Toho dr co ti dal diagn CFS choj nakopat poriadne spicatou topankou doprdele.

Lion45454

Napisal by som ti o tom sloh. Cely CFS unav. sy. je len vymyslena hovadina. Unava, slabost je sposobena tym, ze telo s niecim bojuje, s chronickou infekciou s ktorou si uz nevie dat rady. Dr to riesit nebudu, je lepsie ti dat diagn CFS a dovi dopo.

Je to sposobene virmy, bakteriami, plesnami. Viry HSV 1,2, CMV, EBV, bakterie chlamydie, borelie, mykoplazmy, plesne - najcastejsie kandida.

Takze sa zameraj na toto, to znm. liecba vsetkeho... Ale od dr pomoci sa nedockas, dockal/a si sa jedine diagn. CFS... popritom podpora imunity - polyoxidonium injekcie, immodin, imunor, vit C 1000mg, vigantol - vit D, zinok atd...

Na viry isoprinosine, na bakterie klerimed, amoxicilin, doxycyklin, entizol - kombinacie, dlhodobo az do zlepsenia stavu. Tot vse, ziadn CFS a podobna sprostost !!!