ako povedat chlapovi, ze mam skoro 30r a este som nemala poriadny vztah

laluska87

Dovod? Ziadny, nic si nevymyslaj ale povedz mu pravdu! Chlapi maju najradsej pravdu a vobec nic nie je na tom, ze si nemala stastie na chlapov!

S_J

a este ak ti zalezi na tom aby sa ti vztah vydaril zapni lepsie pozorovaci talent.nezabudni si dobre vsimnut ci si v porovnani so svojim napadfnikom priblizne na rovnakej urovni co sa tyka zdravotneho stavu a do toho specialne spada otazka sex.narokov.ja viem,vela dobrach rad na kope..ale uvidis sama-vyplati sa.

S_J

medzi recou mu to mozes spomenut.ba musis! ak to neurobis ze mu o tomto nic nechces povedat bude to pre neho neskor vyborna zamienka aby mohol s tebou manipulovat.preto ak ti zalezi na vztahu je to docela dolezite ale vsetko zavisi od teba ako vnimas celu situaciu - zelam vsetko najlepsie.

S_J

Netrap sa preto. odkial vies ze ho to vobec zaujima? mat vztah to je docela narocne.mnohym chlapom casto ide iba o sex.tvaria sa ze chcu vztah lebo vedia ze ak by povedali o sexe tak ho zena posle inde.aspon teda vacsina zien. chlapi ktori nahanaju sex maju dost narocnu situaciu lebo zenu vlastne musia oklamat..ci uz si tam alebo tam vsimaj si radsej ine veci:aby si sa nedostala do pezurov niakeho psychopata o ktorom to vlastne vsetci okolo neho vedia iba ty nie-a potom uz bude neskoro...prajem ti vsetko najlepsie.