ako povedat chlapovi, ze mam skoro 30r a este som nemala poriadny vztah

Teo75

Aha, až po príspevku bielej kobry som pochopil, že si panna, takže to mi uniklo.. a tým je môj predchadzajúci príspevok od veci. Moja síce nemala vzťah, ale to šťastie, čo bude mať Tvoj nastávajúci, mne nebolo dopriate..

Biela Kobra

A tohto už ľúbiš a dôveruješ mu natoľko, že si odhodlaná to konečne skúsiť? Tak mu to jednoducho povedz. Ak je medzi vami už taká úroveň vzájomnej dôvery, mal by to zobrať normálne a bude odhľaduplnejší. A možno ho aj poteší, že bude mať tú "česť" zaučiť si ťa po svojom.

BTW, pre tvoju informáciu, pri deflorácii nemusíš nevyhnutne krvácať. Tvoja predstava, že chlap pri súloži musí zbadať, že si panna, ma úprimne rozosmiala. Okrem toho, pri prvom sexe sa stáva kadečo, či na strane ženy, či na strane chlapa. Nejde to vždy ako po masle, takže príliš o tom nešpekuluj, lebo čím viac špekuluješ, tým horšie. Povedz mu to, uvoľni sa a choď do toho spontánne.

Teo75

Moju manželku som spoznal, keď mala 33 rokov, ja som mal vtedy 31, a tiež nemala dovtedy žiadny vážny vzťah. Je bacuľka, takže sa o ňu muži veľmi netrhali. Nebol to žiadny problém, dodnes fungujeme skvelo.

PilcukovaSvokra

Tutanchamon, mozno sa mi to vrati, no tebe sa to uz vratilo- za tie urazky na zeny ziadnu nemas a nikdy mat nebudes :D a ak nahodou ano, vopred ju lutujem

Tutanchamon_xD

PilcukovaSvokra tak mi nepraj ale mysli nato, že sa to obráti proti tebe, keď niekomu nepraješ ty striga :)

Lollka

Povedz ze si dlho nebola pripravena na vztah, nebola si zrela. Co sa uz zmenilo. Ak ta bude mat rad tak to moc riesit nebude.

going

píšeš že si nemala poriadny vztah, čo sa so sexom nevylučuje.. takze sa nevedia ludia na fore dovtipiť ze si este nesexovala.. nenapisala si to..

anna111

zubny strojcek - lebo chlap je hlupy nie?? A min. pri sexe na to urcite nepride :D :D mu poviem, ze som prave dostala menstruaciu, preto ta krv?? :D

PilcukovaSvokra

Tutanchamin dufam ze ta ziadna chciet nebude lebo sposob akym sa vyjadrujes o zenach sa blizi inteligencii ktoru ma Pilcuk. A to mas este len 24rokov. Des