Sex na skusku?

Príspevok v téme: Sex na skusku?
Uplnesomhotovy

Ak toto budete povazovat za fake, ani sa nebudem divit, lebo by som tomuto neveril ani ja.
Zoznamil som sa cez internet s krasnou babou. Byva 200 km odo mna. Po mesacnom pisani prisla za mnou. Mali sme sex na prvom rande. Potom prisla o 2 tyzdne a ostala pri mne tyzden a kazdy den sme mali sex aj viackrat. Uplna dracica, aj inteligentna, vonia mi neskutocne. No odvtedy presli 2 mesiaceca nic. Sice prisla, ale ziadny sex uz nie. Ked som sa pytal a tlacil na nu, tak mi povedala, ze sex bude az po svadbe. Predtym zila 8 rokov s chlapom, od ktoreho cakala ze si ju vezme a on nechcel, tak sa s nim rozisla. Podla mna ma vydiera, tak to vnimam. Co si o tom myslite vy? Som uplne do nej poblazneny!

Kaja_555

Veľmi sa čudujem chlapom ktorý sa vyspia s babou hned na prvom rande, a ani sa nepoznajú poriadne iba cez písmenká čo je podla mna úplné nič , a potom ešte chcú s takou mať aj vzťah alebo čo, a ešte hovoria o takejto žene že je inteligentná a rozumná :D :D akože LOOL dobrý vtip . Od takejto ženy sa nedá očakávať nič iné len to, že ked stretne dakoho iného tak sa sním tiež vyspí ako nic na prvý krát . Takáto žena nieje vobec inteligentá ani rozumná,len sa na takú hrá . Naozaj inteligentná žena a rozumná totiž rozmýšla úplne inak a predsa vie aké riziká aj všetko s tým spojené jej hrozí .A pozná svoju hodnotu a úroven . Iba ženská bez úrovne sa vyspí s niekym hned na prvom rande a ešte príde sama za chlapom ... Veľmi zvláštne ženy dnes žijú .... Moj názor len ...

a_dr1a

Mgtow. Keby ludia nechceli viac, tak este stale byvame v jaskyni a lovime mamuty, behame po styroch. Muzi chcu rovnako ako zeny VIAC. Len rozlicne veci. Zeny chcu viac mozno na poli partnerskom manzelskom rodicovskom spolocenskom ci majetkom vzdelanim karierou. Muzi zas opacne. Kariera postavenie moc peniaze prestiz sex uznanie ai

a_dr1a

Nieco ma este napadlo) Prednedavnom tu bol prispevok muza ktory sa zenil, lebo az po svadbe chcela ona sex. Dovtedy vobec. Otehotnela hned na prvy raz po svadobnej noci a odvtedy on nevie co je milovanie sex) Ona nema o nic zaujem, ani oralne ani rukou, celkovo ma hnus k intimnostiam. Mnohe zeny touto akoze nedostupnostou iba maskuju celkovy svoj nezaujem o sex, frigidnost. Ty aspon vies, co ti dotycna v tomto smere ponuka a ze "nekupujes macku vo vreci")) Ze chemia tam medzi vami funguje a je a ze si aj voniate. Toto uz vies. Ak ti vyhovuje aj ako clovek, svojou povahou osobnostou naturelom rozumovo kulturne, ze mate rovnake potreby tuzby ciele priority, podobne nazory ai, klape vam to spolu a rozumiete si aj mimo tej postele, a nedava zas takto kazdemu muzovi, tak)
A este nieco. Ohanate sa tu slovom manipulacia. Ale manipulacia je vlastne prirodzena a aj "normalna". Manipuluju uz s detmi od detstva rodicia surodenci rodina neskor uz kamarati spoluziaci kolegovia politici prostredie ai. Cely zivot je vlastne taka jedna manipulacia. A manipuluje sa bezne aj vo vztahoch partnerstvach manzelstvach. Ked chcu muzi nieco od zien a zas naopak, zeny od muzov. Ona vie co chce. Len ty asi este nevies co vlastne chces a hladas

Mgtow

Ono je v ľudskej podstate, že stále chce viac a viac. Človek si posúva hranice stále viac a viac a je v ľudskej nátore, že nebude večne šťastný. Bezdomovec si povie: "Jáj keby som mal aspoň 2€ na rožok s paštékou" a keď má plné bruško si povie "aký by som bol šťastný keby som mal 100€". Ak by mal 100€ tak by si želal aby aspoň sa mal kde ubytovať, ak by sa mal kde ubytovať, potom si povie, že "bol by som šťastný keby som si našiel prácu" a keď si ju nájde tak po roku, "hmmm už mám prácu, plné bruško hádam by som si mohol nájsť aj podnájom" a kolobeh pokračuje.
Človek má proste v náture si klásť si bremená pred nohy a nezostať šťastný s tým čo už máš. A tu sa dostávam aj k otázke. Njdete si vzťah, ďalším krokom je intímny život, keď už je málo posuniete si hranice chcete bývať vo svojom. Idete bývať do svojho a potom hranice sa opäť posúvajú - zásnuby. Ako veľmi to pre ženy znamená, "Som zasnúbená!" potom príjde ďalší krok - Manželstvo. Ale tam to nekončí, proste cieľom je mať dieťa - budiž... . Ale čo ďalej? Kam ďalej si posunúť svôj cieľ aby bola žena spokojná? Ďalšie dieťa? Koľko detí treba mať aby ich už stačilo? Čo si žena vytýči ako ďalší cieľ po manželstve s deťmi? Nehovorte mi, že vám ide iba o ten papier.

feferonka

Mne sa stalo nieco podobne,co tvojej znamosti.Bola som vo vztahu viac ako 7rokov.Sice sme boli 3roky zasnubeni,ale videla som,ze tam to aj konci.Svadbu neriesil,deti neriesil. Stale mal na vsetko cas.Ked som ho pritlacila k muru,ze kedy bude svadba a deti,ze uz mame davno po tridsiatke,tak z neho vyslo,ze on svadbu a deti nechce. Rozisla som sa s nim.Niekto tu pisal,ze naco svadba?Ze ci nestaci laska?Jedno vsak nevylucuje druhe.Ved keby muz miloval zenu,nema problem ani so svadbou.So ziadnymi zavazkami. Prv som vo vztahu isla do intimnosti po dost dlhej dobe.Aj 5-6 mesiacov som cakala.No teraz to uz tak nerobim.Neskacem do postele na 1 rande ako tvoja priatelka,ale tak po 4-5 rande. Zalezi od okolnosti.A prisla som na to,ze je to velka skuska vztahu,kam sa to vsetko bude dalej uberat.Lebo az po sexe vacsina muzov ukaze svoju pravu tvar.Ci im ide iba o sex, alebo to myslia s tou zenou vazne.Takto sa doteraz vyfarbil kazdy.A co pocuvam kamaratky,maju to aj ony takto isto.Tento rok som spoznala muza.Vobec na mna nicim netlacil.Stacilo mu byt iba so mnou.Divat sa na mna, pozerat sa mi do oci.Drzat ma za ruky. Prechadzat sa so mnou.Rozpravat sa.Smiat.Islo mu iba o mna.Nie o moje telo.Sex.A ja sama som bola po vyse 3,5 mesiacoch iniciatorkou milovania.Teraz sme uz zasnubeni a na buduci rok planujeme svadbu.Poznam celu jeho rodinu.On zas moju.Uz aj spolu zijeme.Ide o to,ze ak to muz mysli so zenou vazne a cestne,tak nema problem so zavazkami. A potom mu to aj ta zena mnohonasobne vrati v dobrom vo vsetkom spiatky.

Lentak11

Nechaj ju radšej tak nech si nájde lepšieho.Samozrejme ak je to normálne zdravo rozmýšľajúca baba.Nepoznam detaily kto chcel sex kto stým začal.Ak ona tak si mal byť nedostupný a povedať nie že ty chces vzťah.Zeny sa často ponúkajú hned,sú šťastné že majú chlapa akosi to patrí k dnešnej dobe .Ako keby sa báli že ich ten dotyčný partner nebude chcieť,alebo pre blaho vzťahu idú hneď do sexu aby si udržali chlapa.Dnesne ženy nepoznajú svoju cenu,hodnotu najprv sa vyzlečú a až potom budujú vzťah .

Uplnesomhotovy

Orol1, chodim sem a citam vsetko, len nechcem do toho zasahovat, aby som to neovplyvnoval. Je tu plno nazorov, hlavne tie zenske ma zaujimaju, ze ako mozu rozmyslat. A dakujem vsetkym, ktori mi tu prispeli. Stale rozmyslam, ako dalej. Vytvorill som si u nej cas na rozmyslenie, ale povedal som, ze odchadzam pracovne mimo EU, aby to nebrala, ze rozmyslam, ako s nou dalej.

orol1

zalozis temu a nechodis sem, no ta baba je svihnuta, takto sa normalne dievca nesprava. mohla ti to navrhnut aj inak, spytat sa a pod. ona ta vydiera, co nie je normalne, ziadnu lasku k tebe neciti. zabudni na nu, ked tuzis po laske. su aj normalne baby, najdes si.

Mgtow

Vidíš ako hneď s tebou zo začiatku začala manipulovať. Najprv ti dala okúsiť nebíčko a potom ti ho vzala. Podobne ako keď feťáci okúsila drogu. Potrebuje ťa dostať kde potrebuje.
A čo sa reálne zmení svatbou? Prečo je pre ženy dôležitejšie sa vydať ako mať lásku?
Predstav si, že sa vezmete a teraz čo? Bude chcieť ísť na dovolenku a zase začne sexuálny pôst až kým ju tam nevezmeš a tam ťa odmení sexom.
Podobne ako keď psa trénuješ s pamlskami.
Ak nebudeš chcieť ísť do svadby dobrovolne tak si "zabudne" dať tabletky, praskne kondóm alebo má "neplodne dní" a keď otehotnie dosiahne svojho. Odporučil by som ti si dať spraviť vasektomiu a nikomu to nehovoriť.