Sex na skusku?

Príspevok v téme: Sex na skusku?
Uplnesomhotovy

Ak toto budete povazovat za fake, ani sa nebudem divit, lebo by som tomuto neveril ani ja.
Zoznamil som sa cez internet s krasnou babou. Byva 200 km odo mna. Po mesacnom pisani prisla za mnou. Mali sme sex na prvom rande. Potom prisla o 2 tyzdne a ostala pri mne tyzden a kazdy den sme mali sex aj viackrat. Uplna dracica, aj inteligentna, vonia mi neskutocne. No odvtedy presli 2 mesiaceca nic. Sice prisla, ale ziadny sex uz nie. Ked som sa pytal a tlacil na nu, tak mi povedala, ze sex bude az po svadbe. Predtym zila 8 rokov s chlapom, od ktoreho cakala ze si ju vezme a on nechcel, tak sa s nim rozisla. Podla mna ma vydiera, tak to vnimam. Co si o tom myslite vy? Som uplne do nej poblazneny!

piatkovo

ak toto nieje fake tema tak len tolko k tomu.
vybral si si na internete krasnu babu ako pises, a preco si si krasnu vybral? Nehladal si lasku a vztah ale sex s krasnou babou, zaujalo ta jej telo a vyzor nezaujimali ta jej vlastnosti. Ty sam si hladal len sex s krasnym telom.
ona da mozno rychlo kazdemu a potom hraje nedostupnu ked zisti ze jej obet ma aj prachy a tak sa zacne vyhrazat ze sex az po svadbe. Preco vtedy ti dala rychlo a zrazu sex po svadbe?
Ako si natom financne? Ak dost dobre tak pokial si inteligentni vies o co jej ide krasavici.
Ale ty skor rozmyslas tym medzi nohami ako tym co mas v hlave nie?
tak ti treba

Acaaa

Mozno by bolo dobré spravit si testy na určite choroby. Podobná vec sa stala aj kamaratovi a dlho mal zdravotný problém pretože dievca, samozrejme, obšťastnovala aj iných. Taká tá lahká, čo dá hneď.

Acaaa

Si sa len zamiloval do jej tela, lebo je to dracica, zrejme si taku este nemal tak je to pochopitelné. Casom ta to prejde. Každému tu je jasné že tebe nechyba ona ale sex s ňou.

Čo sa týka vztahu s takou babou, tak som teda dosť na pochybách. Načo teda začala s tebou spavať ked potom prudko zmení nazor, že až po svadbe? Buď jej to chýbalo alebo si ťa len chcela odkusat ci po sexualnej stránke budeš dobrý. Dohovie, s kým toto spravila. Podla mňa je to kur*a, lebo normálna baba nedá na prvom "rande". Takze do vztahu, byt tebou, by som ju urcite nechcela, ale to nechceš ani ty. Ty si zamilovany do jej tela a čaaom ta to prejde.

Omen

Môžeš mi, ty chlape, odpovedať na otázku, prečo si založil tému, keď ti je všetko jasné? Uviedol si to predsa v téme a svojej jedinej reakcii! : )

Ak hľadáš podporu na potvrdenie svojich slov, tak u mňa si ju našiel! A ostatné je už len na tebe, či sa rozhodneš s ňou rozísť alebo hrať jej špinavú hru. Ak už na začiatku s tebou takto manipuluje a dosiahne svoje, čo bude nasledovať neskôr? Neskôr v manželstve? Môžno toto bol dôvod, prečo sa s ňou predchádzajúci partner rozišiel, možno...?
Ak sa chceš rozísť, potom to sprav čo najskôr! "Radšej sa z kratšej cesty navráť, akoby si mal zle pochodiť." Je menej bolestné...

simka456

Ak sa ti paci a si do nej zblazneny, tak skus s nou chodit a po case uvidis, ci zase nepristupi na to, ze budete spolu aj intimne zit! Niekedy zena potrebuje cas a este ked ma takuto dost zlu skusenosti s ex.

a_dr1a

Ja by som toto ako ona nikdy nerobila. Ale) Zober si, ze so svojim ex "zabila stratila" 8r a co ma z toho? Nic) A teraz si zober, ze s tebou by rovnako tak zabila dalsich cca 8r a zas nic a zivot (moznost mat deti rodinu) ma ona ako zena, v prdeli. Takze na jednej strane ju aj chapem a rozumiem jej. Lebo nevidim vyznam zabijat s niekym marne svoj drahocenny cas, ci mladost plodnost krasu energiu ai ai a pritom s niekym inym co sa neboji zodpovednosti zavazkov ai by mohla byt behom 1-2r uz zasnubena vydata a cakat dieta, mat rodinu. Teraz uz ona aspon vie, co chce a nemieni zas zbytocne s niekym nevhodnym stracat roky a zabijat cas. Zivot ubieha prirychlo a ak tuzi po detoch rodine, tak na to fakt nepotrebuje s niekym nevhodnym stacat roky rokuce. Dva tri styri taketo vztahy a uvedomi si, ze je uz tzv v dochodku a zivot jej konci. A nema nic.

blbosti

ona je odídená...? narušená? najprv ide hned s chlapom šudiť a potom a hra na netykavku, svätu pannu?! alebo mas prachy ze si ta chce brat...?