Skúsenosti s AD

Príspevok v téme: Skúsenosti s AD
Zuzka8

Ahojte,

chcem sa vás opýtať,

aké máte skúsenosti s braním AD? Nemyslím anxyolitiká, ale čisto iba antidepresíva. ..

Ako ste prešli začiatočnou fázou, kedy sú prítomné vedľ. účinky?
Nebáli ste sa, že vám rozhodia organizmus, alebo že vám ublížia, keď tie počiatočné vedľajšie účinky môžu byť také silné? Za aký čas možno odišli?

Ďakujem.

Ellie23

AhojK ja užívam ad už asi skoro rok a pametam si ze som sa veľmi bála ich začať užívať ale začali sme s polovičkou aby som si na ne zvykla a potom po kontrole som prešla na celú.. Vôbec som si ani neuvedomila ze niečo beriem žiadne vedľajšie účinky ani nič. A teraz je všetko pohode a už som nejaký čas na pol tabletke znovu a po novom roku chceme vysadiť a skôr toho sa bojím keď ich vysadime ze ako to budem znášať a ci sa mi nevrátia tie stavy hnusne :( zalezi od tabletiek mne tieto dala doktorka prvé a hneď mi fajn sadli

Tomas12345

Prvé dva týždne zvyknú byť pre mnoho ludi užívajúcich AD ťažšie, no na druhej strane psychiater ti k AD predpíše i anxiolytiká ktore budeš užívat po dobu 2 tyzdnov spolu s AD. A práve tieto anxiolytika spôsobia to, že tie 2 týždne zvládneš docela v pohode.