Žlčníkové kamene

zapper

Je to na tebe, ja si kúru opakujem 2x do roka a som tu a nič sa nespriečilo. Nikto ťa nenúti a internet máš plný s takým detoxom.

mate59

Choď na sono a zistíš, či ich máš.Potom si daj kúru/neodporúčam !!/ a choď znova na sono a uvidíš,že že kamene tam zostali.Potom choď na operáciu,ak máš kamene a o tri dni si doma.Neviem či máš žlčníkové záchvaty,ale žlčník s kamienkami je nefunkčný a môže hroziť od nich prederavenie steny žlčníka.

organizmus

Zapper ...

Podľa mňa , keď dám do seba tú megadávku horčíka z epsomskej soli , tak to bude asi viac škody ako úžitku ....

Mám doma všetko , aj potravinársku epsomskú soľ farmaceutickej kvality ... aj olivový olej aj grepfruity .... ale neviem neviem .... nechcem skončiť na pohotovosti

Lebo aj nadbytok horčíka má vedľajšie účinky ...

mate59

Najprv si zisti,či ich vôbec máš.Na to je treba ísť na ultrazvuk.Ak ich potvrdia,jediná cesta k odstráneniu je odstránenie operačne.Niektoré sa dajú rozbiť ultrazvukom,ale obyčajne sa utvoria znova,výsledok nie je optimálny.Operačne ich odstránia laparoskopicky.Použitie glauberovej soli a oleja a podobne môže možno vypudiť piesok,ale takisto sa môže kamienok šprajcnúť v žlčovode a to je už potom o inom.Tieto metódy neskúšaj.Takže najprv k lekárovi či ich máš.

Monika1984

Vobec nijako len chirurgicky. Mama mala zlcnikove kamene dlho odkladala operaciu... skusila takmer vsetko mozne aj nemozne vseliake domace recepty himalajsku sol, stavy z ciernej redkovy a taketo tiezo babske rady no nic nepomohlo. Ja som dalsi zivy priklad toho... tiez detto