Vela na veceru? Je to prejedenie

Príspevok v téme: Vela na veceru? Je to prejedenie
Fitnesswoman1

Ahojte, myslite ze je vela ked aom zjedla na veceru cotage cheese biely + tesco fitness semiackovy chlieb 2 ks (taky cierny platok) a dve jablka ....mala som ranajky a obed (salat zeleninovy s kuracim masom ) pytam sa kebo som bojovala s anorexiou tak nemam zdravy pohlad a bojim sa aby to nepadlo do zachvatoveho prejedania

Aikido

Tomas, zle jej radis. Teda skor subjektivne, ale stale zle. Preco? Lebo nieco ako "normalne" neexistuje. Pre kazdeho je totiz normalom nieco ine. To, co si ty popisal, mne nepride ako normalne, napr ja sa tak nestravujem, na mna je tam privela peciva a masa.
O to viac, ak autorka prekonala tak zavazne ochorenie ako anorexia a predpokladam ze je teda pod dohladom lekarov.
Samozrejme, bez toho, aby uviedla nejake mnozstva, nie je mozne posudit ci toho zjedla vela, alebo malo. Cottage cheese mozu byt dve PL ale aj cele balenie a to uz je rozdiel. Rovnako salat s trochou masa. Co je trocha? 100g, 200g?
Preto pisem, ze je to vysoko subjektivne a velmi tazko to takto na dialku hodnotit.

MindlessHumor

Ale ako si prišla na to, že to prejde do extrémneho prežierania? Mne chutí sója, ktorej sa červíky, hlísty, pásomnice a týfus občas boja, ale zvyčajne nie. Konzumácia sóje spôsobuje to, že človek sa cíti plný, akoby som mal plné brucho, ale musím zatvárať okno, lebo dnes ráno nedokázali susedia vyjsť von z domu a ísť do práce, lebo si mysleli, že sú ostreľovaní z mojej izby (taká menšia kanonáda). Keď človek zje dajme tomu len zo 3,4 taniere fazuľovej polievky, tak je tá kanodáda oveľa menšia než v prípade sóje. Sója, láska moja, ktorej sa všetci boja. Ja si myslím, že by tie pásomnice mali nasádzať obéznym pacientom ako regulerného parazita, ktorý by pojedol v hrubom čreve takmer všetko a dotyčná pani by si nemusela robiť starosti o váhu.

Tomas12345

(Ahojte, myslite ze je vela ked aom zjedla na veceru cotage cheese biely + tesco fitness semiackovy chlieb 2 ks (taky cierny platok) a dve jablka ....mala som ranajky a obed (salat zeleninovy s kuracim masom ) pytam sa kebo som bojovala s anorexiou tak nemam zdravy pohlad a bojim sa aby to nepadlo do zachvatoveho prejedania)

Ako tak čítam tvoj jedálnicektak mám skor taký pocit že ty s anorexiou stále ešte bojuješ. citage cheese s 2 kusmi semiackovym chlebom, a na obed zeleninovy salat s trochu kuracim mäsom sa ty naozaj zdá ako prejadanie ? Však presný opak je pravdou. Ješ strasne málo, a tolkoto málo jedia anorektici.

Začni jesť normálne.

Na ranajky si daj rozok so šunkou a syrom a maslom, a potom si kludne daj nejaký jogurt.

Na obed si daj normálne nejaké mäso s ryžou/zemiakmi + nejaká omáčka k tomu.

Na večeru si daj tiež nejaké mäso napríklad s pečivom, či ryžou.

Kolko inak merias a vážiš ?