Červené fľaky okolo úst - súrne

Príspevok v téme: Červené fľaky okolo úst - súrne
husky223

Zdravím, už asi dva mesiace ma trápia tieto červene fľaky. Občas sú výraznejšie, občas menej. Veľmi ma trápia, už som vyskúšala rôzne masticky a nič nepomáha. Užívam vitamíny B,C a zinok, ale ani tie mi nepomáhajú. Objednaná kožnej som až na mesiac november a to je strašne neskoro. Prosím, čo to môže byt? Čo by mohlo pomôcť? Už som vážne zúfalá:(

Aikido

Aha, okej. My mame v meste asi 5 koznych, u vsetkych sa caka par mesiacov ale jedna funguje takym stylom, ako som ti napisala - takze ak mam nieco surne, idem k nej.
Tazko povedat ze co to je.. u mna cervene flaky pri ustach boli vzdy perioralna dermatitida, ale nikdy som nezistila z coho. Kludne moze byt nova kozmetika, nova zubna pasta, alergia..
Ja by som ti velmi laicky odporucila cokolvek s protizapalovym ucinkom - napr gafrovu mast alebo sudocrem, v pripade ze by si mala velmi suche tak na premastovanie excipial..

husky223

Kokosový olej nezaberal, skusim to aloe vera. V meste mame dve kožné doktorky a tam sú takéto prosím pekne čakacie doby:/

Aikido

A preco si cakala az dva mesiace?? Pripadne nie je v okoli taka kozna, ze prides na casenku, vystojis rad, ale v ten den ta aj vysetri?
Moze to byt vsetko mozne, na svadbe to budes musiet nejako pretrpiet, ale hadam to nebude nic vazne.