Koloidné striebro

Príspevok v téme: Koloidné striebro
Esmera

Ahojte, má niekto skúsenosti s koloidným striebrom? Ja mám napr. komplet pomliaždeniny rúk aj prstov z brigády, bolesti, prítlačky za nechtami...Mohlo by to koloidné striebro napraviť, či už sa s takými zraneniami nedá nič urobiť? A aj iné choroby mám, akné, pečeň, migrény...Vraj ale to striebro zanecháva pokožku šedú a oči tiež, je to pravda????? Je jeho užívanie bezpečné?

Esmera

Ja som účinky striebra na nete pozerala, no názory naň sa líšia, preto som chcela vedieť osobné skúsenosti od vás ostatných, resp. čo osobne ste sa vy o tom dočítali...Či farbí kožu na šedo, alebo nie, viem, že sa používa aj na akné, padanie vlasov, žalúdok...

BigBrains

Koloidné striebro slúži pre narušenie psychických pochodov, pardón, bunkových membrán, aby sa zabránilo ďalšiemu deleniu buniek a tým pádom, aby sa zastavila infekcia alebo aby sa skôr zahojila rana. Treba si o tom niečo prečítať vo Wikipedii tak, ako to robíme u nás bežne všetci. Čo som sa pýtal kamarátov, tak stretli sa s tým na nete, keď surfovali po nete, to áno, ale v skriptách nie, to nie, o tom nemá nikto žiadne info.