veľmy riešim svoj výzor

Príspevok v téme: veľmy riešim svoj výzor
tetiiik596

každé ráno riešim čo si oblečiem. ako vyzerám. keď idem po meste len sklonim hlavu aby si ma nikto nevsimal lebo si myslim ze vyzeram hrozne. mam na tvari znamienka celkom vyrazne. totoze riesim iba svoj zovnajsok mi len zatazuje hlavu a su to zbytocne stresy. mate alebo mali ste niekto podobny pocit ? ako by som to mala riesit ?

freckled

...a čo mám hovoriť ja? Na celej tvári mám výrazné pehy, ale nie len na nose a lícach, ale aj na brade a na čele a všetci na mňa zízajú....nevie niekto či a ako sa dajú odstrániť pehy??? ďakujem

Lollka

Daj si odstranit znamienka, dnes to robi vacsina ludi. Pozri na fotky Meghan Markle z detstva ake mala velke znamienka, nechala si odstranit a vidis, nakoniec ulovila princa.

Esmera

chápem, tiež už dlho riešim svoj výzor a nie som spokojná, pleť, žlté zuby, prsníky...chcem si všetko vyriešiť, možno plastiku, pleť spraviť, vlasy, zuby...aby boli oveľa belšie a tak. nemalo by to tak byť, ale aj men vadí, ak nie som pekná, hoci som veriaca a učíme sa, že výzor nie je to hlavné, krása rokmi uvädá, no duch zostane...naveky.
Preto sa netráp, znamienka sa dajú z tváre odstrániť, ja mám veľa nedostatkov na sebe
plastiku iba kvôli tomu chcem, že mi jeden podvodník pokazil prsníky pri zákroku, inak by mi nevadilo, že mám 0, buď spokojná s tým, ako ťa Boh stvoril, pokiaľ si zdravá, ak ťa trápia znamienka, daj si ich odstrániť

CoUz

Dnes sa 99% estetickych problemov da riesit. Znamienka sa odstranit daju. Bud rada ze nevypadas ako ja, dlhy nos a odstavajuce usi .. zatial som odvahu na operaciu nenašla

nebojnic

Neboj sa, nikto to neriesi, ak ak riesi (a niekto sa na tebe smeje alebo čo :D), ty to nezmenis a moze ti to byt jedno. Tiez som mal kedysi stavy z toho ako vyzeram ked ma nechceli dievčata a pritom to TAKMER vobec nie je o vyzore... proste vypni,nerieš to - je to zybtočne. alebo som premyslal co si o mne ludia v autobuse pomyslia ked mam kratke rukavy na kabate a su vidiet moje ultra tenucke zapastia :D vazne neries. vacsina ludi si ta ani nevsima, dalsia cast si ta vsimne a neriesi a mozno pokial vyzeras ozaj zle niekto sa zasmeje alebo otoči a začuduje ale aj tak ti to moze byt fuk. takze ako raz bol slogan jedneho oblubeneho bublinkoveho sladkeho napoja: NERIEŠ. alebo ako spieva spevak mojej oblubenej kapely: The only one who's really judging you is yourself.

Cliattsi

Ja síce nevyzerám ako ty, ALE - RIEŠIM TO TAK, ŽE SA RÁNO SKORO VÔBEC NEPOZERÁM DO ZRKADLA A KEĎ SOM TAM VONKU,. TAK MOC NEMYSLÍM NA TO, AKO VYZERÁM.
Pomáha to.