Som obézna

Klaudi1989

Myslím, že ty to už nijako nedokážeš ovplyvniť. Samozrejme, že by si sa nemusela počas tehotenstva prejédať, lebo tvoje dieťatko bude mať z čoho potravu, keďže ako píšeš si obéznejšia.

klaricia

je to dost pravdepodobne, ze tvoje dieta bude mat nabeh ale ked sa budes aj ty snazit schudnut, tak mozte tomu predist

humanotrofka

podľa mňa žiadna diéta len zdravé stravovanie a v tehotenstve hlavne kyselina listová
keď máš chuť na sladké daj si lyžicu medu alebo ovocie obsahuje tiež cukor ale plus vitamínky

Pag

Ak má človek nábeh na obezitu, tak by si mal v živote vyberať vopred také veci, ktoré ti tú chuť do jedla istým spôsobom budú kaziť alebo úplne pokazia. Napr. by som neodporúčal to, aby si niekto s nábehom na obezitu našiel ženu kuchárku, partner by mal byť škaredší - pozrieš sa naň a hneď ťa chuť prejde, nielen do jedla, ale aj na život. Nakupovať by som chodil skôr len do sklépku, kde len ledva chleba dostať a už keď tak aby bol aspoň dvojdňový, takmer nejedlý. Pre svoje zdravie môžeš toho veľa dobrého vopred urobiť. A isto by som sa neišiel kúpať do japonských vôd, mohli by ťa harpúnovať:-)

3EcpS56WvvvS34Nf

Ano, ved rozsah poruch, ak nastanu, byva rozny a od toho sa odvijaju rozne konkretne prejavy.Dotycna vobec nemusi vediet, ze ma nejaky problem.

DiaBetka

Reagujem na príspevok podomnou: Moja mama mala tehotenskú cukrovku, keď so mnou bola tehotná. Narodila som sa väčšia ako ostatné deti, celkovo som teraz vyššia, pevne stavaná, ale nikdy som nebola obézna, vždy som mala normálnu váhu, občas podváhu. Akurát som po 25rokoch dostala cukrovku prvého typu.