V poslednej dobe sa necítim dobre, stále sa mi motá hlava, mám bolesti brucha, bolia ma prsníky. Priatel s ktorym som už vyše 3 rokov mi na to stále hovorí že nech sa neopováźim byť tehotná, že pojdem na potrat aj keby čo bolo a keď nie tak ma (citujem) u**be tak ze potratim. Ze on s ku**ou deti mat nechce. Stale ma vola ku**ou lebo som pred tým než som začala chodiť s ním nebola sama ale mala som nejaké vzťahy. Strašne ma to zabolelo, zranilo. Kedysi som strašne túžila po dieťati. Teraz radšej nebudem mať dieťa ako keby mu mal niekto oblížiť a zabiť mi ho. Nezaslúži si to. Strašne ma trápi keď mi všetvi z rodiny aj kamaráti hovoria kedy už budem tehotn. Čo im mám hovoriť. Že aj tak ma pošle na potrat? Je mi z toho na nič. Myslela som si že ho to prejde časom. Ale neprejde.
Sklamanie
Je to len a len tvoje rozhodnutie ostat s takym svinskym clovekom...mala by si si zacat vazit samu seba. Ver tomu, ze niekde na teba caka idealny partner ktory pre teba spravi cokolvek.
Len raz!len raz by to povedal! Si sprost@ ak dalej zotrvavas vo vztahu.Nemam co povedat sa preber......